2777
2789
عنوان

مهمونی دعوت شدیم گفت جوراباتون سفید تمیز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 18029 بازدید | 412 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بودم نمیرفتم

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

«خیلی ممنون از دعوتتون، واقعاً خوشحال شدم. ولی با شرایطی که گفتی، فکر کردم شاید حضورمون باعث نگرانی یا زحمتت بشه. ان‌شاءالله یه وقت دیگه که راحت‌تر باشی، جبران می‌کنیم.»
.

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

اصلا خونه ادمهای وسواسی نباید رفت 

من هر کسی کوچکترین وسواسی به مهمون داشته باشه خونه اش نمیرم

مگه مجبورین برین

طلبکار نیستم از ادم های وسواسی ولی فلسفه مهمونی دور هم خوش بودنه و من اگر حس کنم بواسطه حضورم ممکنه کسی در رنج و عذاب باشه به هیچ وجه خونه اش نمیرم.

یه دو دلیل به هیچ وجه  نمیرم یا دست خو ش نیست مریضه:نمیرم اذیت نشه یا داره کرم میریزه شخصیت خودم مهم تره نمیرم  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

نرو 

نروو

نروووو

نرووووووووو

نروووووووووووو

نرووووووووووووووووووو

نروووووووووووووووووووووووووو

اگر میخوای احترام داشته باشی نرو 

ته ته ته بی احترامی بوده .

الان بری سری بعد ببخشید ولی به رنگ شرتتم کار دارن