2777
2789
عنوان

رابطه قند خون با کمکاری تیروئید

126 بازدید | 35 پست

چند وقت پیش قبل بارداری قند خون ناشتام ۱۰۵ بود الان دوماه ک باردارم قند خون ناشتام ۱۰۳ بود دوساعت بعد صبحانه۱۲۱بنظرتون قندم بالاست؟

دارم رژیم غذایی رو حفظ میکنم شیرینی جات ک کمتر میخورم که کار به انسولین نکشه 

بعد تیروئیدمم ۴ بود دکتر گفت یدونه ناشتا قرص ۱۰۰ بخور 

ولی من یدونه ۵۰ ونصف قرص ۵۰ میخورم چون دکتر فکر میکرد قبلا قرص رو یکی کامل ویکی  نصف میخوردم که گفت یدونه قرص ۱۰۰ کامل بخور ...حالا بنظرتون تیروئیدم اوکی بشه قند خونم نرمال میشه؟

چیکار کنم واقعا؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم باردارم تیروییدم بالا پایین میشه اصلا به هم ربطی ندارن بنطرم 

تیرویید کم کار سوخت ساز میاره پایین قند کمتری تو بدن میسوزه 

با کنترلش مشکل حل میشع تیروییدت خیلی حاد نیس من ب عدد ۲۶ میرسید عدد ۴ برا غیر باردارا نرماله

قرص تیروئیدتو طبق دستور پزشک مصرف کن

احه مشکل اینجاس اون فک میکنه من ۱قرص ۵۰ و نصف قرص رو میخوردم گفت ۱۰۰ بخور ولی من همون یدونه قرص ۵۰ رو میخوردم اون نصفه رو‌نمیخوردم میگم حالا ۱۰۰ زیاد نیس؟زیادیش باعث مشکل نمیشه؟

عزیزم منم باردارم تیروییدم بالا پایین میشه اصلا به هم ربطی ندارن بنطرم تیرویید کم کار سوخت ساز میاره ...

همون دیگه چون کارش سوخت و سازه قند کمتری هم میسوزونم 

یعنی با این عدد دکتر بهم انسولین میده؟

نههههه چراردنبال انسولینی خاهر قندت زیاد بالا نیس که تهش قزص بده

من خودم دنبال انسولین نیستم داشتم متفورمین میخوردم که دکتر گفت دیگه متفومین درمان نیس اگه پایین نیومد باید انسولین بزنی...واقعیت منم نمیخام بزنم برا همین پرسیدم