2777
2789
خدا ازشون نگذره.خیلی خیلی ناراحت شدم😔

الهی آمین 🙏جالبه دکتر خلیلی یه متن کوبنده بهم دادوتودفترحراست بیمارستان کوبیدم روی میزوگفت اگربچه طوریش بشه مسئولش دکترآموزگاروجوادزاده هست....چه فایده خواهرهوون روزخودم سکته کردم وسلامتیموازدست دادم ....ببخش دلم پربودازش انگاردست گذاشتن روداغ دلم🙏🌺😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ینی چی شوهرش عراقیه؟ تو اربیل عراق امکانات پزشکی بیشتر نیست ببره اونجا؟

آره شوهرش که مرد اومد ایران

نمیدونم ولی خیلی جاها رفته هرچی سنش بالاتر میره بدتر میشه

دو سه از خونشون رفته بیرون ۶سالشه بدوبدو میکنه میره خالم از کلانتری پیداش کرده

الهی آمین 🙏جالبه دکتر خلیلی یه متن کوبنده بهم دادوتودفترحراست بیمارستان کوبیدم روی میزوگفت اگربچه ط ...

نه عزیزم.به کی بگی پس.ما ها فقط خودمون همدیگر رو درک میکنیم.یادم باشه دیگه معرفی نکنم جواد زاده رو به کسی.مراقب خودت هم باش این بچه ها جز ما دلسوزی ندارن

اوتیسم انگار نمیتونن حرف بزنن خشن تر هستن حمله میکنن پیشرفت درسی ندارن خیلی با بیش فعال فرق داره به ...

آره مربی که پسرم میبرم پیشش گفت بیشتر بچه های اوتیسم ۶ ماه طول میکشه کلمه یا جمله جدید یاد بگیرن. من دیدمشون از نزدیک. میتونم بگم ۷۰ درصد ارتباط چشمی نداشتن خیلی صداهای غیرمعقول از خودشون درمیارن. ولی پسرم خیلی باهوشه سریع همه چیو میگیره خودم احساس‌ میکنم بیش فعالی داره تا اوتیسم

میدونم چی میگی.واقعا سخته.خودم یکی دارم

بله واقعا سخته .دیروز پسرم شیشه بخاری شکست صدای خیلی زیادی داشت یک لحظه کنترلم از دست دادم کتکش زدم😓 دستم بشکنه بخدا دست خودم نبود واقعا روانیم کرده

سلام اتفاقا نظرتون جالب نیست ...ٱتیسم خشن نیست خصلت ٱتیسم رفتارهای حرکتیه دست پاوسرهست که مفهوم روبر ...

ببخشید اگه ناخواسته ناراحتت کردم 

قصد بدی اصلا نداشتم متاسفانه دیر پیام‌تو دیدم نمیتونم حذف کنم پست رو .

فکر کنم اصلا از کلمات درستی راجب این بچه ها استفاده نکردم واقعا شرمندم 🙏

آره مربی که پسرم میبرم پیشش گفت بیشتر بچه های اوتیسم ۶ ماه طول میکشه کلمه یا جمله جدید یاد بگیرن. من ...

بله منم دیدم از نزدیک تا ی حدی آشنایی دارم 

تورو خدا اول مراقب خودت باش بعد بچت که به شدت بهت نیاز داره 

دنیا با این تفاوت ها قشنگه 

بله منم دیدم از نزدیک تا ی حدی آشنایی دارم تورو خدا اول مراقب خودت باش بعد بچت که به شدت بهت نیاز دا ...

نمیتونم عزیزم. خیلی کم آوردم. میبینی ساعت ۱شب میگه بریم پشت بوم بگم نه روزگارم سیاه میکنه. دلم واسش میسوزه اصلا بچگی نکرد

عزیزم اوتیسم بیماری نیست که بخای تحت نظر دکتر باشه فقط کاردرمانی و رفتار درمانی و گفتاردرمانی

چرا لازمه یه مدتی . متخصص اعصاب و روان یا همون روانپزشک دارو میده که آمادگی برای گفتار درمانی و کار درمانی پیدا کنن بچه ها

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بیشتر ببینید
عزیزم اوتیسم بیماری نیست که بخای تحت نظر دکتر باشه فقط کاردرمانی و رفتار درمانی و گفتاردرمانی

اوتیسم خوب میشه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
پسرم تو دوسالگی تشخیص اوتیسم گرفت منم دیر بردمش ولی الان یکسال میبرم کلاس خیلی بهتر شده بالای ۱۰۰ کل ...

اوتیسم خوب میشه؟

چرا الان همه بچه ها اوتیسم دارن؟ 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید