2777
2789
عنوان

این چ خوابی بود

68 بازدید | 8 پست

اصفهان بودم بعد ی بازار سرپوشیده بود ک یکی گفت بیا اونجا با مامانم رفتیم وارد بازار شدیم اصلا بازار نبود هرمی رفتیم جلو هیچی نبود بعد یه پیرزن ب من گف اینجا یچی قایم کردم بیار ی ظرفی بود باز کردم چیزی نبود گف خب برو اونجاست تو اون ظرفه بردار گفتم من میترسم برم دراومدم بیرون دیدم اتش نشان اونجاس گفتم چیشده دیدم پیرزنه زنگ زده بوده ک بیاید اون چیزی ک قایم کردمو پیدا کنید بعد اون چی بود چاقو 😐

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

# ۱. **بازار سرپوشیده**  

بازار در خواب اغلب نماد زندگی اجتماعی، معاملات، یا جست‌وجوی نیازهای مادی است. بازار سرپوشیده ممکن است نشان‌دهنده فضایی ناشناخته یا پیچیده در زندگی شما باشد که در نگاه اول عادی به نظر می‌رسد، اما وقتی وارد آن می‌شوید، خالی یا متفاوت از انتظار شماست. این می‌تواند اشاره به ناامیدی از یک موقعیت یا رابطه داشته باشد.

### ۲. **پیرزن**  

پیرزنان در خواب گاهی نماد خرد، تجربه، یا جنبه‌های ناخودآگاه هستند. اگر پیرزن ترسناک یا مرموز به نظر برسد، ممکن است نشان‌دهنده ترس‌های درونی، گذشته unresolved، یا حتی هشداری از ناخودآگاه باشد. در این خواب، او شما را به جست‌وجوی چیزی نامشخص دعوت می‌کند که می‌تواند اشاره به کشف حقایق پنهان در زندگی شما داشته باشد.

### ۳. **ظرف خالی و چاقو**  

- **ظرف خالی**: نماد انتظارات برآورده‌نشده، احساس پوچی، یا وعده‌های توخالی است. ممکن است در زندگی واقعی به دنبال چیزی باشید که در نهایت آن را پیدا نکنید یا احساس کنید چیزی که انتظار داشتید، وجود ندارد.  

- **چاقو**: چاقو معمولاً نماد conflict، خطر، یا قدرت بریدن از چیزی است. می‌تواند نشان‌دهنده یک تهدید پنهان، تصمیمی سخت، یا حتی خیانت باشد. پیدا شدن چاقو پس از جست‌وجو ممکن است هشداری درباره یک خطر یا مشکل پنهان در زندگی شما باشد.

### ۴. **آتش‌نشان‌ها**  

آتش‌نشان‌ها در خواب معمولاً نماد نجات، حل مشکل، یا کمک‌رسانی هستند. حضور آن‌ها ممکن است نشان دهد که شما در زندگی واقعی نیاز به کمک دارید یا ناخودآگاه شما در حال هشدار دادن درباره یک وضعیت اضطراری است.

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 

باور کن ادم ی خابایی میبینه میمونه توش اصلا مثلاً من یکبار خاب دیدم رفتم ی دنیای دیگه انگار کشور خارجی بود چون موهاشون باز بود خاب دیدم با ی پسر اشناشدم اسرار کردشمارشو بهم بده که وقتی بیدار شدم بهش زنگ بزنم منم گفتم باشه بگو حفظ میکنم اونم گفت هزار صدوبیستو سه گفت یادت نره بعد از خواب بیدار شدم خیلی خابای عجیب نزدیک به واقعیت میبینم 

باور کن ادم ی خابایی میبینه میمونه توش اصلا مثلاً من یکبار خاب دیدم رفتم ی دنیای دیگه انگار کشور خار ...

اتفاقا منم خواب دیدم اتش نشانه بهم شماره داد😂منم راحت باهاش حرف میزدم بعد دوستم خواهر اون بود شنید باهم حرف زدیم ناراحت شد گفتم ناراحت نشو بابا من شوهر دارم داداشتو نمیخوام ک😂

اتفاقا منم خواب دیدم اتش نشانه بهم شماره داد😂منم راحت باهاش حرف میزدم بعد دوستم خواهر اون بود شنید ...

منم شوهر دارم بعد که بیدار شدم گفتم چه عجیب نمی‌دونستم ی دنیای دیگه هم هست خیلی از این مدل خابا میبینم شایدم مغزمون داره گولمون میزنه