2777
2789
عنوان

شوهرم گفت خونه همیشه کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2667 بازدید | 69 پست
خیلی خوب گفتی افرین بعضیا بی نزاکتی و بی سلیقگیشون رو باکلاسی میدونن البته چاره ای ندارن تمیزکردن مح ...

ی جوری میگین مردم ترکیه هم خونه هاشون تمیزه و ما تورکها تمیزیم که انگار میدونی کی اینجا تورکه کی نیست از کجا فهمیدی شاید همین خانم بد دهن که به شستن توالت خیلی افتخار میکنه تورک نباشه و اون یکی خانم تورک باشه

بعدم ترکیه چی هست که بخواد بشه الگوی ما ایرانیا ؟ی چی بگین ادم خندش نگیره از سقف امال و ارزوتون

بالاخره اونموقع که قبول کرده که تو این زندگی نبوده و با سختی هاش اشنا نبوده حالا شوهرشم امون بده خود ...

عزیزم من نه باشما بلکه با همه ب کسایی کهبچه هی همسر رو موجود اضافی میدونن مخالفم 

مطمین باشید دختری که با یه مرد بچه دار ازدواج میکنه یه پوئن هایی گرفته 

حالا مالی و...  ایناش به من مربوط نیست 

ولی خانم وجامعه  نباید هیچ منتی روی بچه  داشته باشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی خوب گفتی افرین بعضیا بی نزاکتی و بی سلیقگیشون رو باکلاسی میدونن البته چاره ای ندارن تمیزکردن مح ...

بخدا مردم چیرو یاد گرفتن عی بهم دیگه انتقال میدن نه تو نوکر خونه نیستی توکه کارگرش نیستی نباید خونه تمیز کنی نباید غذابپزی اگه خونه تمیز میخواد کارگر بگیره اوووووه هزارتا حرف دیگه

ی جوری میگین مردم ترکیه هم خونه هاشون تمیزه و ما تورکها تمیزیم که انگار میدونی کی اینجا تورکه کی نیس ...

اره عزیزم ب شستن توالت خونم افتخار میکنم تمیز میکنم چون جز از خونم هست فک کنم توالت شما همش غن زده بالا از کثیفی زن احمق

ی جوری میگین مردم ترکیه هم خونه هاشون تمیزه و ما تورکها تمیزیم که انگار میدونی کی اینجا تورکه کی نیس ...

جدیدا بعضیا چرا اسم تورک میاد سوزش میگیرن؟ 

ولی اینکه میگی ترکیه چی هست ترکیه هرچی هست یه کشور زیبا با مردمی بسیار تمیز هست الکی هم تعریف نمیکنم ولی شما گند نژادپرستی رو درآوردید و هرکجا اسم ترکیه و ترک میاد سریعا آتیش میگیرید

هرچیز خوبی میتونه الگو باشه الگوی شما نیست میتونی بگی الگوی من نیست شما کی هستی از طرف تمام ایرانی ها صحبت بکنی ؟ 

برنامه نویس وب - بک اند+فرانت اند / نویسنده مقالات فناوری

بهش بگو الان تو کار میکنی ما پولداریم؟؟؟ ک انتظار داری من تمیز میکنم خونه برق بزنه همنقدر منطقی😂

عال گفتی همین الان استوریش کردم😍

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
بیشتر ببینید
اره عزیزم ب شستن توالت خونم افتخار میکنم تمیز میکنم چون جز از خونم هست فک کنم توالت شما همش غن زده ب ...

باور کن به جای توالت شستن کمی کتاب بخونی فیلم ببینی ادبت رو ببری بالا شوهرتم ازت راضی تر خواهد شست بعدم شاید همسرت یا بچه هات یا خودت اداب توالت رفتن و رعایت بهداشت رو نمی دونید و رعایت نمی کنید چون گمون نکنم  بیشتر از هفته ای یکبار لازم به شستشوی توالت باشه 😁😁اما شما سر و ته حرفات به شستن توالتتون ختم میشه

جدیدا بعضیا چرا اسم تورک میاد سوزش میگیرن؟ ولی اینکه میگی ترکیه چی هست ترکیه هرچی هست یه کشور زیبا ب ...

🤣🤣نژاد پرست شمایی که وقتی حرفی از تورک و کورد و لر نشده اومده بیخود و بی جهت نوشتی تورکها تمیزن اخه عقل کل چه ربطی داشت مگه کسی اینجا تورک بود یا کسی گفته تورکها کثیف یا تمیزن؟نادان تفرقه انداز اتفاقا من از اون دسته ادمهام که خودم عاشق کورد و تورک و لر و شمالی و فارس و خلاصه همه ی ایرانی هام از کدبانوگری خانم های تورک هم زیاد شنیدم اما شما جایی نگو تورکی تا فکر بد راجع به ادب و تربیت تورکهای فهیم ایرانی نکنن تورکهای ترکیه برام مهم نیستن اما انگار شما خیلی عشق ترکیه ای اما من عاشق مردم خودمم چون هر جوری حساب کنی ترکیه در مقابل ایران و ایرانی عددی نیست

بوی خونت تا اینجا اومد🤮🤢

🤣واقعا؟ ببین بو از مغز پوسیده ی خودته میدونی چرا؟متاسفانه دیگه مغزی نمونده و شده خوراک کرم ها 

بله بو از مغزته و از دماغت زده بیرون با ادب😁😁😁