توروخدا بخونید خیلی اعصابم خورده من معلمم. و جایی هستم که وضع مالی همه خوبه با این وجود تصمیم داشتم دو هفته قبل روز معلم توی گروه پیام بذارم که به هیچ عنوان از هیجکس هدیه قبول نمیکنم.ولی هفته اخر فروردین فهمیذم که نماینده کلاس از همه پول جمع کرده کارت هدیه بگیره. همکارم گفت دیگه الان فایده نداره بگی ولش کن، میخواد چطوری اون همه پول رو برگردونه منم بیخیال شدم
تا اینکه دیشب نماینده کلاس پیام داده کلاس چند نفرن گفتم ۳۸ گفت لیست اسامی بچه ها رو میفرستی گفتم دم دستم نیست چطور گفت خب من اسامی میفرستم ببینید اسم کی داخلش نیست ۳۷ نفرن. میببنم اسم همه بچه ها با مقدار پولی که برای روز معلم دادن جلوش نوشته فرستاده مثلا یکی ۲٠٠ یکی ۵۰۰ و... ننوشته بود برا روز معلمه ولی خب ضایعس دیگه. الان به شدت عصبی و ناراحتم نمیدونم چی بهش بگم واقعا شان معلم روبا این کاراشون پایین میارن الان انتظار داره من برم بگرذم تو لیست ببینم کی پول نداذه بهش بگم اسمشو ک بزه پول ازش بگیره واقعا چرا عقلشون نمیرسه
من فقط پرسیدم این هزیته ها برای چیه برا جشن الفبا قرار شد نفری ۲٠٠ بدن. خودمو زدم به ندونستن ولی الان قطعا جواب میده برا روز معلمه. چی بگم میشه بگم پس بده؟!