2777
2789

کلی کار عقب افتاده داشتم داشتم مرتب میکردم و با دوستم حرف میزدم کارم تموم شد چون ویس میدادیم نرفتم پیش شوهرم تا صدا اذیتش نکنه اتاق بچه ها رفتم و با دوستم حرف میزدیم اذان صبح گفته بود نمیدونم چی شد بحث رفت رو فیلم ترسناک و اینا من گفتم جن اصلا وجود نداره این فیلم ترسناک هارو میسازن پول در بیارن جملم که تموم شد صدا عروسک دخترم از داخل کمد اومد (از این عروسک فشاری هاست که فشار بدی شعر میخونه و تو کمد بود هیچ کسی بهش دست نزده بود )منم اهمیت ندادم و گفتم حتما خراب شده یهو دقیقن همون عروسک از تو کمد افتاد من یه کوچولو ترسیدم بعد  سریع صدا در که باز شد اومد گفتم وایی(اسم شوهرم)خوب شد اومدی داشتم میترسیدم 

دیدم شوهرم حرف نمیزنه رفتم در رو باز کردم هیچ کسی اونجا نبود 

الانم زیاد نترسیدم اما بغل بچه ها خوابیدم با قران و چاقو تا اتفاقی براشون نیافته 

این جریانا نگران کنندست من باید بترسم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستانک خوبیه .بعدم آدم از داستان خودش که میترسه که 

فقط الان پشت سرتو یوااااااش یه نیگاهی بنداز ببین چه خبره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید
داستانک خوبیه .بعدم آدم از داستان خودش که میترسه که فقط الان پشت سرتو یوااااااش یه نیگاهی بنداز ببین ...

داستان چیه جدی اتفاق افتاد همین چن ساعت پیش دوستم خوابید بیشتر ترسیدم 

دلم میخواد برم پیش شوهرم اما بچه هام اینجان

اوه،آیت الکرسی و ۴قل بخون، وجود جن هم تو قرآن تایید شده

ما تازه به این خونه اومدیم تا حالا هیچ چیز بدی حس نکردم و ندیده بودم بنظرت خطرناکه ؟؟؟

یعنی این اتاق موجودات داره؟

در بسته بود پنجره بسته بود در یهو خودش باز شد عروسکه خودش اهنگ خونداروم باش اروم

طبقه بالا پایین .... من اصلا اعتقاد ندارم 😂😂😂😂 تو سن نوجوونی ازین چیزا میترسیدم الان نه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

یه برو ببین شوهرت هست ؟؟؟ اونو نبرده باشند جن ها؟ 🤣

من برام عادی شد ، نصفه شبا که خوابن هیچ ولی وقتی بیدارم  را براه از جلوی چشمم سیاهی رد میشه ، بعد تو مسیر رفتنش  پرده تکون میخوره ، گاهی پشتم باشه ،صدا میاد ،البته بیشتر توی سکوت و نصفه شب ها

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

داستان چیه جدی اتفاق افتاد همین چن ساعت پیش دوستم خوابید بیشتر ترسیدم دلم میخواد برم پیش شوهرم اما ب ...

برو پیش شوشو ،اینا طوریشون نمیشه گوگولیا 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بیشتر ببینید