2777
2789

ما شیش نفریم توی اتاق و سه نفرشون ببخشید ولی انگار تو طویله بزرگ شدن ..من از صبح دانشگاه بودم تا بوق سگ و فردا هم باید خبر مرگم بیدار شم درس دارم ولی لامپ رو روشن کردن و برای دهمین بار شام میخورن و هر هر کر کر میکنن.. ما سر ساعت خاموشی قبلا دعوااااا کردیم ولی کاملا به یه ورشونه.. ازشون متنفرم از پدر و مادر اینا متنفرم از همه چیزشون متنفرم آرامشو ازما گرفتن .. چطور ممکنه یه نفر اونم یه دانشجو ، تا صبح بیدار باشه بعد صبح بخوابه تا لنگ ظهر؟ اوووففففففف الان دارم خودمو اینجا خالی میکنم تا داد نزنم فقط

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مسئول نداره خوابگاهتون؟ما زمان مقرر خاموشی داشتیم

داره ولی کاری به خاموشی ندارن.. تا هروقت بخوایم میتونیم روشن بذاریم لامپو

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید
نمی فهمم دانشگاهه یا پیک نیک😐😐😐

باورت میشه اوایل هم اتاقی شدنمون،چون ما صبح بیدار شدیم درس بخونیم رفتن شکایت کردن به سرپرست؟ انگار اومدن صبحا بخوابن فقط

بیشتر ببینید

اتاق های ما ۵ نفره بود ما هم اونموقع از این داستانا داشتیم من بدبخت اکثرا سکوت میکردم

اگه میتونی اتاقتو عوض کن هرچند که وسط سال بعید میدونم راحت بشه عوض کرد

ترم چند ین؟

اگه ترم یک و دو هستین یکم عادیه سال‌های بعدی بهتر میشن

اتاق های ما ۵ نفره بود ما هم اونموقع از این داستانا داشتیم من بدبخت اکثرا سکوت میکردماگه میتونی اتاق ...

ترم آخرممم..تو این سالها اصلا همچین مشکلی نداشتم هم اتاقیام ماااااااه بودن .. ما هم سه نفریم که همیشه باهم بودیم نمی‌تونیم جدا شیم فقط تحمل میکنیم که تموم بشه

بیشتر ببینید

منم هم اتاقیام یک شب تو ایام امتحانا اینکارو کردن ساعت ۲ نصف شب لامپ روشن کردن نشستن به کوفت کردن

منم صبح روز بعد از ۶ صب شرو کردم الارم گذاشتن

وسط اتاق بلندبلند شروع کردم به خوندن

موقع صبحانه خوردن شتررررق ظرفارو میزدم به هم پلاستیکارو با صدا باز میکردم

دیگ به گوه خوردن افتادن😁🤣

منم هم اتاقیام یک شب تو ایام امتحانا اینکارو کردن ساعت ۲ نصف شب لامپ روشن کردن نشستن به کوفت کردنمنم ...

ببین اینا کاملا گاون..کاملا ..ما توی روشون مطرح کردیم این مسائل رو مستقیم ولی اصلااا

بیشتر ببینید
شما سه نفرم اعتراض کنید ساعت خاموشی بزارید و ....یه دعوا راه بندازید بگید بعد این ساعت لامپ ها باید ...

این دعوا رو داشتیم اول ترم و قرار شد12 خاموشی باشه .. ولی فقط یه هفته رعایت کردن دوباره همون آش و همون کاسه.. اوووو یه شب سر همه چی دعوا کردیم 

بیشتر ببینید
ببین اینا کاملا گاون..کاملا ..ما توی روشون مطرح کردیم این مسائل رو مستقیم ولی اصلااا

باید بشی مثل خودشون تا بفهمن یعنی چی

چون بقول خودت گاون با حرف و اینا نمیفهمن

شمام تایم خواب اونا اذیت کنین بفهمن دنیا دست کیه

برو کتابخونه درس بخون ...شکایت کن نمی‌ذارن بخوابیم

الان به همین نتیجه رسیدم باید شکایت کنم چون شورش رو درآوردن 

بیشتر ببینید