2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میاد خونه من که مزاحم خواب جاریم نشه 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 8065 بازدید | 169 پست
بله عزیزم مستقیم گفت اونا بدخواب میشن 😔

بعضی جوابا رو باید همون لحظه داد. به راحتی میگفتی خب ما هم بدخواب میشیم. صبح هم بیدار شدید بگید « خیلی بد خوابیدم».

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینا راضی نبودن. انتخاب برادرشون بوده. البته اول راضی نبودن ولی الان جلو پاش سجده می کنن 😊

عزیزم 

به نظرم یه چیزی درست نیست این وسط 

با اینکه تو داری ازش بد میگی

ولی از نظر من تو عروس خوبی نیستی

چون باهمه ی گفته های تو 

خونه ی اون میرن وای خونه ی تو نمیان 

یعنی خوبی هایی از،اون دیدن که از تو سراغ ندارن

باز

عزیزم به نظرم یه چیزی درست نیست این وسط با اینکه تو داری ازش بد میگیولی از نظر من تو عروس خوبی نیستی ...

عزیزم ممنونم که نظرت رو توی تاپیکم گفتی. ولی قضاوتت یه کم مشکل داره. البته طبیعیه چون شما در جریان همه جوانب زندگی من نیستی.

خانواده همسرم از جاریم می ترسن‌ و ازش حساب می برن. به خاطر اینکه قبلا بهشون اثبات کرده که می تونه براشون مشکل ساز باشه.

می تونه باعث بشه برادرشون یک سال تمام حتی تلفنشون رو جواب نده.

می تونه تو صورتشون سیلی بزنه و تو حیاط خونه شون با صدای بلند بد و بیراه بگه که همسایه ها و اقوام بشنون.

می تونه اگه کوچیکترین حرکتی خلاف میلش از خانواده شوهرش سر زد زندگی رو به کام شوهرش زهر کنه. 

تاپیکای قبلی من رو اگه بخونی می بینی حتی موردی بوده که توی شب زمستونی در روشون باز نکرده و پشت در تو کوچه موندن. ولی اینا تمام تلاششون رو به هر شکلی می کنن تا بهش اثبات کنن که براشون از من مهم تر و عزیزتره. چون می دونن نقطه ضعف جاریم منم و اون روی من خیلی حساسه و از این طریق تلاش می کنن دلش رو به دست بیارن و سر به راهش کنن. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید
آخه ۵ صبح؟ قسم می خورم اگه خوش موقع می رسید بازم می رفت اونجا

حالا یبار زودتر بیدار بشین چی میشه؟ سخت نگیر جونم. انقد حرص نخور

خودت تاحالا خونشون رفتی؟ مهمان نواز بودن؟ اگه آره که اینقدر منفی بافی نکن. هیچکس از اینکه پنج صبح پاشه نمرده، تو هم نمیمیری عزیزم

شوهرت بی صدا بره دنبالش بیارش تو هم بخواب

حرص نخور

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید.

بیشتر ببینید
چه خبرخواهرشوهرتون اومددیروز؟؟

بله عزیزم اومدن

من صبح خوابم عمیق بود متوجه نشدم، شوهرم هم بیدارم نکرد و  خودش رفع و رجوع کرد.

ساعت ۹ صبح بیدار شدن. خوشامد گفتم و پذیرایی کردم.

خواهرشوهرم گفت زنداداش واسه ما ناهار نذار، ما میریم خونه داداش.

بعدش به جاریم زنگ زد. اونم گفت خونه نیستیم. خونه مامانم هستم. گفت پس ما فردا یه سر میایم خونه شما. جاریم هم گفت اگه اومدیم خونه خودمون بهت خبر میدم.

خلاصه گذشت و جاریم و برادرشوهرم خبر ندادن. اینم یه گیتار اسباب بازی گنده واسه پسرشون خریده بود مونده بود چطور به دستشون برسونه. دیگه نهایتا ساعت ۱۱ شب فرداش بلیط داشت. اونا خبر ندادن دیگه ساعت ۹ شب شوهرم بردش دم خونه جاریم اینا گیتار رو داد و بعدم رفت دیگه.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید
چه اومدنی بود چه رفتنی بود؟؟خونه مامانش نرفت؟؟

یه کاری داشت تهران. کارش رو همون پنجشنبه انجام داد. باید بر می گشت که شنبه بره سر کار.

خونه مامان جاریم؟ نه. بهش تعارف نزدن شاید اگه میزدن می رفت. 

بیشتر ببینید
نه خونه مامان خودش

خونه مامانش اینجا نیست گلم

بیشتر ببینید
بیست بار چند شبانه روز پذیرایی کرده جاریت حالا شما یه صبحم بی‌خواب شی مگه چی میشه،شاید رفتارت اینجور ...

گلم این تاپیک واسه چند روز پیش بوده. اومد و رفت. این‌چیزهایی هم که شما فکر می کنی درست نیست. 🙏

بیشتر ببینید