2777
2789

بچه ها امشب شهادته امام جعفر صادق هست بیایید برای هم دعا کنیم تا حاجت روا بشیم 

خیلی به دعای شما نیاز دارم در حقم خواهری کنید الهی که خدا براتون صد برابرش جبران کنه

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه دعا خوبه بخونیم؟

برای امشب زیارت ائمه بقیع ذکر امام صادق صلوات خاصه امام صادق  تو گوگل سرچ کنی میره 

ولی درکل صلوات میگن خیلی مهمه 

دعای توسل و زیارت عاشورا 

دعای ناد علی صلوات حضرت زهرا 

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بیشتر ببینید
اللهم صل علی محمد و آل محمد

♥️♥️♥️

بیشتر ببینید
عزیزم انشالله حاجتروا بشین🌱برای منم دعا کنین دوماهه تو باتلاق افتادم انگار💔

عه چرا چشم انشاالله نجات پیدا کنی عزیزم

بیشتر ببینید
چه دعا خوبه بخونیم؟

این صلوات میگن برا حاجات مهم و سنگین تجربه شده ست

۵۳۰ بار پشت سرهم این صلواتو بفرست تقریبا یک ساعت و خرده ای وقت میگیره

سرچ کن تلفظ صحیحش ببین

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها به عدد ما احاط به علمک

مرسیدعا ناد علی چجوریه

دو تاست یکی کبیره 

بِسمِ اللهِ الرَّحمن الرَّحیم

نادِ عَلیّاً مَظهَرَ العَجائِب
تَجِدهُ عَوْناً لَکَ فِی النَّوائِب لی اِلَی اللهِ حاجَتی وَ عَلَیهِ مُعَوَّلی

کُلَّما اَمَرتَهُ وَ رَمَیتُ مُنقَضی فی ظِلِّ اللهِ وَ یُضِلِلِ اللهُ لی اَدعُوکَ
کُلَّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنجَلی بِعَظَمَتِکَ یا اللهُ
بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ
بِوَلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ

اَدرِکنی بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ اللهُ اَکبَرُ اَنَا مِن شَرِّ اَعدائِکَ
بَرِیءٌ اللهُ صَمَدی مِن عِندِکَ مَدَدی وَ عَلَیکَ مُعتَمِدی

بِحَقِّ إِیّاکَ نَعبُدُ وَ إِیّاکَ نَستَعینُ یا اَبَا الغَیْثِ اَغِثْنی یا اَبَاالحَسَنَیْنِ اَدْرِکنی
یاسَیفَ اللهِ اَدرِکنی یا بابَ اللهِ اَدرِکنی یاحُجَّةَ اللهِ اَدرِکنی یا وَلِیَّ اللهِ اَدرِکنی

بِحَقِّ لُطفِکَ الخَفیِّ یا قَهّارُ تَقَهَّرْتَ بِالقَهرِ وَ القَهرُ فی قَهرِ قَهرِکَ
یا قَهّارُ یا قاهِرَ العَدُوِّ یا والِیَ الوَلِیِّ

یا مَظْهَرَ العَجائِبِ یا مُرتَضی عَلِیٌّ
رَمَیْتَ مَن بَغی عَلَیَّ بِسَهمِ اللهِ وَ سَیفِ اللهِ الْقاتِلِ اُفَوِّضُ اَمری اِلَی اللهِ اِنَّ اللهَ بَصَیرٌ بِالْعِبادِ

وَ اِلهُکُم اِلهٌ واحِدٌ لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الرَّحمنُ الرَّحیم اَدرِکنی
یا غیاثَ المُستَغیثینَ یا دَلیلَ المُتَحَیِّرِینَ
یا اَمانَ الخائِفینَ یا مُعینَ المُتَوَکِّلینَ
یا رَاحِمَ المَساکینَ یا اِلهَ العالَمَینَ

بِرَحمَتِکَ وَ صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَ الِهِ اَجمَعینَ وَ الحَمدُ للِهِ رَبِّ العالَمینَ

یکی هم صغیره

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ نَادِ عَلِیًّا مَظْهَرَالْعَجائِبِ تَجِدْهُ عَوْنًا لَکَ فِی النَّوائِبِ کُلَّ هَمٍّ وَ غَمٍّ سَیَنْجَلِی  بِعَظَمَتِکَ یا اَللهُ بِنُبُوَّتِکَ یا مُحَمَّدُ بِوِلایَتِکَ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ

معنیشانوم بخون قشنگن

بیشتر ببینید
برای امشب زیارت ائمه بقیع ذکر امام صادق صلوات خاصه امام صادق تو گوگل سرچ کنی میره ولی درکل صلوات می ...

این صلوات میگن برا حاجات مهم و سنگین تجربه شده ست

۵۳۰ بار پشت سرهم این صلواتو بفرست تقریبا یک ساعت و خرده ای وقت میگیره

سرچ کن تلفظ صحیحش ببین

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها به عدد ما احاط به علمک

خیلی امام ها رو دوست دارم الگوم هستن ولی واقعا تاحالا ازشون حاجت روایی ندیدم 

هر چی تو سرنوشت باشه همون میشه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁