2777
2789

کلا این بشر به یه آدم مفت خور و تنبل معروفه توی فامیل به این صورت که با نزدیک 40 و خورده ای سال سن نه تحصیلاتی داشته، نه خونه از خودش، نه ماشین درست حسابی

حالا مشکل من اینه که با زنش ب مشکل خورده پاشده اومده خونه ی سابق ما لنگر انداخته

من چون مامانم ازدواج کرده اومدیم ی شهر دیگه که نزدیکه خونه قبلیمونه و چون بچه های ناپدریم تعطیلات یعنی عید و تابستون میان خونه باباشون (که منو مامانمم هستیم) من نمیتونم تحملشون کنم

میخواستم برم خونه قبلیمون تنها زندگی کنم که این مرتیکه بی خاصیت اومد اونجا رفتنی هم نیست منم نمیخوام برم پیشش هم سیگاریه تحمل بوش رو ندارم هم راحت نیستم پیشش 

میخواستم برم خوابگاه دانشگاهم ولی راهم دور میشه 

دعا کنید تا تابستون ک بچه ها میان گورشو گم کنه😭

عزیزم تو کلا با هیچکس راحت نیستی انگار🥲😂 همون خوابگاه خوبه

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
عزیزم تو کلا با هیچکس راحت نیستی انگار🥲😂 همون خوابگاه خوبه

اره واقعا من با خودمم راحت نیستم🙃

اگه بخوام برم خوابگاه باید ترم تابستونه بردارم دهنم سرویس میشه بعد خوابگاهمون دوره اصن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قهر کرده اومده ؟ 

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
اره واقعا من با خودمم راحت نیستم🙃اگه بخوام برم خوابگاه باید ترم تابستونه بردارم دهنم سرویس میشه بعد ...

خب ترم تابستونه باعث میشه دانشگاهت‌ زودتر تموم شه اینجوری فکر کن

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
اره بی همه چیز کاش بمیره اه

اینطور نگو 🙁 

مگه دختره قهر میکنه 🤕🤕🤕

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
واحد این ترم خیلی داشتم کلا زیاد برمیدارم درسم زود تموم میشهقسمت منم اینطوری بوده لعنت ب تقدیر

عزیزم اینجوری نگو❤️ 

انشالله همه مشکلاتت حل میشه

بیشتر ببینید
دعا کن یا جور شه برم خارج یا بمیرم کلا راحت شم🫠راه نجات دیگه ای ندارم

عزیزم امیدوارم‌ بری و شرایط زندگیت خیلی بهتر بشه

همه تو زندگیمون‌‌ این روز های تلخ و سیاه رو داریم

مهم اینه ک ازش عبوری کنی و کم نیاری

بیشتر ببینید
زنش بیرونش کرده🤣

دنیا برعکس شده😐🖐🏻

بیشتر ببینید