2777
2789
عنوان

چند نقطه درمورد قصه ی مونا ریگی همون منصوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 89 پست

اصلا اینا یه جای کارشون میلنگه

منم خوندم داستانشو

تو فیلمش مادربزرگ پدریش رو خوب نشون دادن

مادربزرگ مادریش رو رنج کشیده و مهربون

تو داستانش ولی اولش یه شخصیت وحشی و فاقد هر گونه انسانیت از مادربزرگ پدریشون تعریف کردن

بعد از خانواده مادری شون یه سری افراد بی وجدان و خودخواه ساختن که اینا رو گردن نمی گرفتن. 

اینا با بدبختی میان ایران ولی خانواده مادریشون اینا رو گشنه و بی پول ول کرده بودن.

میگفتن مادربزرگشون به زور مادر اینا رو داده بوده به ریگی. از بس اذیتش میکرده دختره پناه برده به اونا.

از اونور میگفتن ترجیح میدن برگردن پاکستان پیش ریگی ها‌

بعدم خانواده مادریشون شکایت کردن

پیج اینا رو بستن

مشکوک بودن کلهم اجمعین

ن گلم منظورم اینکه خیلی حرص خوردم اونهمه خواستگار عالی موکه دادش ب علیرضا

چون کینه داشت از مادرش 

از زجر دادنش لذت میبرد و بچه را دچار تروما های روحی روانی کرده بود 

🥰                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داستان مونا رو کامل نخوندم چنتا نکنه هم بگم مادر بزرگش تمام مصاحبه ها اولش میگه شوهرم پزشکه.مادربزرگ ...

اره بابا اون ازاول ک  کلا دختر زیبا وخوبشو داده دست غریبه ک پاکستانی بلوچستانیه معلوم نیس کیه چیه دخترشم میاد توضیح میده بهش پشتش نبوده حالا میگ بچه هام شهید شدن ببخشیدا شهید چی

شهید کسیه کدر راه مملکت یادفاع از ناموس ودین وقران برع و...این خودش باپای خودش رفته

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید
ن گلم منظورم اینکه خیلی حرص خوردم اونهمه خواستگار عالی موکه دادش ب علیرضا

اون خواستگارابخاطرپدرش بودن چون به پدرش وکاراش افتخارمیکردن درموردکریم بوگندو توبعضی قبایل حتی نگاه به مردگناهه میکشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
اصلا اینا یه جای کارشون میلنگهمنم خوندم داستانشوتو فیلمش مادربزرگ پدریش رو خوب نشون دادنمادربزرگ ماد ...

دقیقا مادربزرگشون گریه میکرد ک نوه هامو بدین خودم نوکرشونم 

بعد ن خونش راه داد تهش ن شیرخشک وپوشک میخریده

جلل الخالق

تازه حقوق شهاب وفائزه بعنوان شهیدم‌میگرفته 

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!
بیشتر ببینید

خیلی معروف شده این داستان تو نی نی سایت کاش نترکیده بود میخوندمش

خب چرا فامیلیشون رو عوض کردن الان مسعود ریگی که فوتبالیسته هم فامیلیش ریگیه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
خیلی معروف شده این داستان تو نی نی سایت کاش نترکیده بود میخوندمشخب چرا فامیلیشون رو عوض کردن الان مس ...

داستانش کامل هست 

تاپیک ایشون 

@عجوزه_سه_پستون    

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
فیلم شبی که ماه کامل شد شهید فائزه منصوری داره درباره بچه های شهید میگه یک پسر و یه دوقلو دختر دارن

فهمیدم راجب کیه 

فقط میخام بدونم دختره چیا گفته ولی حوصله خوندن اونهمه حرف و ندارم 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

بیشتر ببینید
اون خواستگارابخاطرپدرش بودن چون به پدرش وکاراش افتخارمیکردن درموردکریم بوگندو توبعضی قبایل حتی نگاه ...

خوبی عزیزم 😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
بیشتر ببینید
میشه چکیده اش و بگی؟

دوتا دخترا وی پسر فائزه منصوری دختری ک تو شبی ک ماه کامل شد رو می

بیشتر ببینید

واقعا نمیشه حقیقتو فهمید ولی  مشکل از ازدواج اشتباه مادرش بوده

و اینکه نباید از کسی که تو همچین شرایطی بزرگ شده توقع ادم عادی و رفتار کاملا نرمال داشت

میدونی سخت تر از فراموش کردن چیه؟ من بهت میگم اینکه بفهمی فراموش شدی...