2777
2789
عنوان

مرغ هورمونی چیه

172 بازدید | 21 پست

شما هم شاید شنیدین میگن مرغ ها که تو بازار می‌خریم هورمونی هستش یکی میگه ینی چی؟

یعنی هورمون مردانه توشون داره یا زنانه؟🤔🤔

لطفا جواب بدین برام سوال شده

پوست مرغ هورمونیه

بال مرغ هم همین طور

هورمون مردانه فک کنم

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بیشتر ببینید

هورمون رشد میزنن یکی دوماهه مرغ کامل بشه که بفروشن

بیشتر هورمون مردانه هستش

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هورمون رشد 

و چون غیر طبیعی 

وقتی اون گوشت میخوری رو بدن به مرور تاثیر بدی میزاره 

به علاوه طعم خوبی هم ندارن به نسبت مرغ خودمونی 

هرچند مگه میشه که همیشه مرغ خودمونی پیدا کرد و خورد 

سینه و ران مرغ بخوریم یعنی هورمون مردانه زیاد میشه؟😬

دیگه سبک زندگیمون همین شده

خودتو اذیت نکن

بال مرغ بیشتر هورمون داره، بقیه جاهاش اوکی تره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بیشتر ببینید

من یبار دوسه تا مرغ منجمد شوهرم خرید ازاین ارزونا باور کن بعد اون ریش دراوردم دوسه تا 

دیگه نخوردیم چقدرم بد بود سفت وبدمزه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

هورمون رشد و چون غیر طبیعی وقتی اون گوشت میخوری رو بدن به مرور تاثیر بدی میزاره به علاوه طعم خوبی هم ...

مرغ خودمونی😐🤣

آخه هورمون خیلی گرونه کی به مرغ میزنع بهشون سویا و این چیزا میدن کنستانتره میدن بعد سریع باد می‌کنن 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم