2777
2789

حالا هنوز شوهر نکردم نامزدیم و تو یک خونه زندگی نکردیم هنوز 

پسر خوبیم هست مثلا میگه بیا بشین شوهر داری یادت بدم فلان کارو بکنی من خر میشم به حرفت گوش میکنم 

حالا من اینو به سختی میتونم کنترلش کنم 😂 

من واقعا هیچ ایده از زندگی مشترک ندارم 

همه جا پر از خداست ❤                                          

راحت تر از بچه داریه.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راحت تر از بچه داریه.

دقیقا

البته بستگی داره

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بیشتر ببینید
حالا خوبه خودش میگه چیکار کنی خر میشه😂😂😂🤣چی گفته تاالان؟لابد گفته اگ خوش اخلاق باشی؟😂

میگه اینجوری حرفتو بزن من گوش میکنم 

همه جا پر از خداست ❤                                          

۱۲ ساله دارم شوهر داری میکنم پوستم کلفت شده 😂

ولی جدا از شوخی شوهرم ارومه زیاد اذیت نمیکنه🙃

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌ پسرنازم برای دیدنت لحظه شماری میکنم😍                      تاحالا یه دبیر دینی پایه دیده بودید 🤨 من یه دبیر دینی پایه ام همه بچه ها دوستم دارن😁😁💕                           عاشق شغلمم با عشق به بچه ها دین عربی رو یاد میدم نه بازور و دستور با مهربونی و ملایمت و داستان های قشنگ🤍

بیشتر ببینید
نه اتفاقا خودشم دیروز میگفت بچه داری راحت ترهقبول داره 😄

برای من بچه داری خیلی سخته تا مدیریت زندگی مشترک...الان روال عادی زندگیم با بچه اونم دو تا از دستم دراومده...اما اون موقع این جور نبود.

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
۱۲ ساله دارم شوهر داری میکنم پوستم کلفت شده 😂ولی جدا از شوخی شوهرم ارومه زیاد اذیت نمیکنه🙃

من هنوز قلق اینو پیدا نکردم اخه 

اینم خدایی آرومه 

حالش گرفته میشه میره تو خودش☹️ دلم میسوزه

همه جا پر از خداست ❤