2777
2789
عنوان

این چرا اینقدر جذابه بیاید عکسشو بفرستم😭😍📷

| مشاهده متن کامل بحث + 2276 بازدید | 63 پست

کراش جدیدم کیم 😂😂😍😭😭😭😭❤️

زیبای مغرور 🍓✨ـــــ دلتنگ امام حسین🖤 آه از دوریییی🥺ـــ دانشجو هستم و دنبال اهداف شغلی خیلی بزرگ💅✨خداکنه افکارم واقعی نباشه وگرنه من مامانی دارم که دختر کوچولوش رو سالهاست رها کرده و خودش یه دختر دیگه داره حتی اون زن رو از نزدیک دیدم ! همشهری هستیم 💔💔💔مهم فقط بابای خودم و مامان عزیزم و شوهر عزیزمه که الان کنارم هستن با تمام وجود ❤️🤍✨خدایا شکرت 🤍 حالا من نمی‌فهمیدم خاله واقعیم هستی آخه تو که می‌فهمیدی چرا 😑😏

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بچه ها ممکنه کسی کشیشو جواب نده ولی خودکار از اون پیام اماده ها بیاد باهاتون تماس میگیرم؟

نه گوشیش دستشه 

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

کوووش

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید

گذاشتم 

زیبای مغرور 🍓✨ـــــ دلتنگ امام حسین🖤 آه از دوریییی🥺ـــ دانشجو هستم و دنبال اهداف شغلی خیلی بزرگ💅✨خداکنه افکارم واقعی نباشه وگرنه من مامانی دارم که دختر کوچولوش رو سالهاست رها کرده و خودش یه دختر دیگه داره حتی اون زن رو از نزدیک دیدم ! همشهری هستیم 💔💔💔مهم فقط بابای خودم و مامان عزیزم و شوهر عزیزمه که الان کنارم هستن با تمام وجود ❤️🤍✨خدایا شکرت 🤍 حالا من نمی‌فهمیدم خاله واقعیم هستی آخه تو که می‌فهمیدی چرا 😑😏

بیشتر ببینید

همین حرفو شوهرت میزد از خشدک تا فرق سر جرش میدادی

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

منکه نمیبینم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید

کیم؟؟  اصلا خوشگل نیست حداقل با مگان فاکس عوض کن شوهرتو ارزش داشته باشه🤣

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
کوووش

گذاشتم 

بیشتر ببینید