2777
2789

چندساعت پیشم این تاپیک رو زدم کسی نیومد 

داشتیم چت میکردیم راجب نامزد سابقم ک خیانت کرد و جدا شدیم میگفت اره ت باید الان بری بیرون بگردی بری باشگاه و فلان(من پشت کنکوریم و دارم درس میخونم) گفتم ن نمیشه الان درس دارم ب فلانیم فکر نمیکنم واسم مهم نیست(دوماهه گذشته دیگ واقعنم مهم نیست برام بره گمشه) گفت ارههه مامان توهم یجوریه ک نمیشه بیای باهاش حرف بزنی واین چیزارو نمیفهمه و این صحبتااا وگرنه میومدم باهاش حرف میزدم اگ بیام فلان میکنه و.....(تو وویس داشت اینارو میگفت لحنش خیلی خیلی خیلی بدبود)😐😑😑 منم‌طبق معمول ک لالم فقط گفتم کاش همه دنیا مثل مامان من بودن دیگه دنیا گلستون میشد  الان دارم‌همش حرص میخورم ک چرا نریدم بهش چیکار کنمممم چجوری سرحرف باز کنم یچیزی بارش کنم؟؟ مامان من خیلی مظلومه اصلا اهل هیچی نیست هیچوقتم هیچ رفتار بدی یا حرف بدی جلو دوستم نزده  حتی واسه این جریان خیانتم با بابام کلی کمکم کردن حالم اوکی شه ولی این خانم ت مجردیش دوس پسر داشت باباش فهمید زد گوشیشو خورد خاکشیر کرد.این دوستم کلا حسود و رک گو و بشدت مارمولکه تازه شناختمش همش سعی داره از کل زندگیم ایراد بگیره حتی از عکسایی ک از خودمم میگیرم ایراد میگیره!!! خیلی دارم حرص میخورم ک نریدم بهش.ب مامانم گفتم خیلی دلش شکست. خانوم ت مجردیش هرروز تا ۲ شب خونه ما پلاس بود مامانم انواع اقسام خوراکی و میوه میزاشت جلوش بلمبونه حالاهم اینطوری میگه عوضی مارمولک خانوم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

من بودم کات میکردم . اصلا ادامه این رابطه با همچین دوستی خوب نیست 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توچرا رفتی کف دست مامانت گذاشتی؟؟؟؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

رابطتت رو باهاش قطع کن 

نمی‌خواد هم چیزی بگی دیگه اگه ازت پرسید بهش بگو حق نداشته به مامانت توهین کنه

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
من بودم کات میکردم . اصلا ادامه این رابطه با همچین دوستی خوب نیست

این جریان واسه چندروز میشه تا یجوری نرینم بهش دلم اروم نمیگیره

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

منو دوستم هم عکسامونم واسه هم می‌فرستیم ایراد میگیرم گاهی اوقات که اینو نزار پروفایل به این دلیل 

یا میاد خونمون مامانم پذیرایی می‌کنه قرار نیست که تف کنه تو روش 

شما خیلی حساسی 

من میگم دوستت منظوری نداشته شاید داشته میگفته مامانت حساسه و اجازه نمی‌ده

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

توچرا رفتی کف دست مامانت گذاشتی؟؟؟؟

اخلاقمه هرچی بشه بایدب مامانم بگم اگ‌نگم خفه میشم و اینکه خیلی ناراحت بودم ک جوابشو ندادم‌واسه همین ب مامانم گفتم‌ک‌یکم دلم اروم شه

اخلاقمه هرچی بشه بایدب مامانم بگم اگ‌نگم خفه میشم و اینکه خیلی ناراحت بودم ک جوابشو ندادم‌واسه همین ...

تو باهاش قطع رابطه کن

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید

بگو اتفاقا من از این رفتار مامانم خوشم میاد چون داره نشونن میده که من چقدر براش مهمم نه مثل خیلی از مامانها که بچشون تا دو سه نصف شب خونه این و اون پلاس باشن و اصلا عین خیالشون نباشه قربون بابا مامانم بشم که همیشه پشتم بودن و حامیم هستن واسه همینم به خواسته هاشون احترام میذارم  و واقعا اینقدر با درک بودن که مثل بعصی از پدر مادرها بلند نشدن بچشون ول نکردن که بره دوست پسر پیدا کنه و از اون ور غیر منطقی فقط خورد و خاکشیر کردن بلد باشت جای صحبت کردن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

منو دوستم هم عکسامونم واسه هم می‌فرستیم ایراد میگیرم گاهی اوقات که اینو نزار پروفایل به این دلیل یا ...

ن عزیزم این کلا موذه من بشدت انتقاد پذیرم ولی این حسود و بد ذاته منم‌با دخترداییم همینم عکس میفرستیم واسه هم عیبارو میگیم ولی این عمدا ایراد الکی میگیره مثلا هر عکس منو ببینه میگ عه  ف یلتر داره؟ یا رفتم عکاسی عکس گرفتم باز طعنه میزنه ک‌چهره واقعیت اینطور نیست رو چهرت کار کرده میگ فی لتر داره؟؟؟میگم عکسی ک با دوربین عکاسیه چ ف یلتری داره؟؟؟میگ ن رو چهرت کار کرده درحالی ک عکاس فقط رنگارو ادیت زده ب چهرم اصلا دست نزده جوری ک‌پرزای صورتم مشخصه😐😐

والا خیلی حساسی

منم ی دوستی دارم مامانش انقد رو درساش حساسه

کنکوریه

اون روز گفتم چقد زبون تلخه مامانت  

اونم گفت نه بابا تقصیر بابامه

والا بنظرم از لج یا چیزی نیست همینجوری گفته

تبریک

1
5
10
15
20