2777
2789
عنوان

ازدواج با دوست پسر

773 بازدید | 75 پست

سلام دوستان یکم میخوام از زندگیم بگم۳ سال با دوست پسرم دوست بودن یه ادمی بود که هیچی نداشت فقط یک دست لباس تنش بود و از دهاتشون اومده بود تهران کلی کمکش کردم و خونه و ماشین و کار خوب البته خونه برای خودش نیست و اونم داستان داره.به هر بگذریم انقد خواستگار برام تو این مدت میومد که خسته شدم و واقعا باید دیگه تکلیفم مشخص میشد یجورایی بلاتکلیف بودم و چون اینهمه براش تلاش کردم دلبسته شدم و خب با خودم میگفتم هر کسیو قبول کنم در این حد شناخت ازش ندارم و تمام خواستگارامو رد کردم.بماند که خواستگارام شرایط فوق العاده بهتری از دوست پسرم داشتن.قبل از عید خواستگاری کرد و با خانواده اومد و مهریه و همه چی مشخص شد و قرار بر این شد که قبل از ماه رمضون عقد کنیم ولی چون این اقا هنوز ماشین نداشت و پول ماشین هم اون زمان داشت وخیلییی اذیت میشد بابت رفت و امد سرکارش و خیلی اتفاقات براش تو راه افتاده بود و دزد زده بود دلم براش سوخت و از طرفی هم ترسیدیدم بعد عید گرون بشه بهش گفتم ماشین بگیر اونم گفت که پولش جوره و تا عید قرض و قسطاشو میده منم پذیرفتم خب دیگه خسته هم شده بودم از اینهمه مدت پیاده بودن تو سرما و گرما پیش خودم گفتم خب تو نامزدی ماشین باشه راحت تریم .قرار بر این شد که خانواده ایشون بعد عید بابت مراسمات اطلاع بدن به ما و خانوادم هم گفتن خب ماشین بخر خیلی خوبه.۱ماه چیزی نیست که صبر کنیم خلاصه الان ۳ ماه از خواستگاری ما میگذره و این اقا هنوز قصد گرفتن مراسم نداره و الان میگه خب تموم کن مگه چی میشه و به مامانم گفتم خانوادم بهش گفتن ما دختر نمیدیم هر بار شروع میکنه به گریه و زاری و مامانم میگه بجای زار زدن خب یه فکری کن ما که نمیتونیم دخترمون نگهداریم یا تهدید میکنه به خودکشی.نمیدونم واقعا چه کنم خانوادش هم اصلا توان مالی ندارن حتی نمیتونم بهم یه کادو کوچیک بدن چه برسه به حتی ۱ گرم طلا .الان خواستگار دارم و اصلا براش مهم نیست فقط سرم داد میزنه و میگه تو همیشه میخواستی بری.الان من چه کنم از طرفی انقد براش تلاش کردم و حس میکنم کسیو نمیتونم انقد زیاد بشناسم و از طرفی خب اصلا سطحش به خانوادم و خودم نمیخوره ما به عروسمون خیلی احترام میزاریم و بهترینا رو براش تهیه میکنیم و سعی میکنیم صدخودمون برای عروسمون بزاریم واقعا من اینا رو از سمتشون نگرفتم و حتی خانوادش هنوز کلمه ای با من صحبت نکردن حتی وقتی قرار شد وسایل بله برون بگیرن یدونه چادر هم برام نخریدن و وقتی به پسره میگم چرا اینجوری میکنید شروع میکنه به داد و بیداد راستی خانوادش این چندسالی که با من بود اصلا بهش سر نمیزدن و شهرستان بودن ولی وقتی خواستگاری ما مطرح شد از اونموقع میان چندماه چندماه پیشش میمونن بنظرتون چرا اینجوریه کسی که من حتی ذره ای بهش احساس نداشتم انقد براش تلاش کرد و بهم محبت کرد تا بهم فهموند که عاشقمه برای تولدم طلا میخرید هر بار میومد دست پر میومد و بهترینا رو برام میگرفت و میخواست حتی شب خواستگاری بزور برام گل و شیرینی خریده بودو خانوادش اصلا اهمیتی نمیدادن انگار اومده بودن مهمونی غریبه😔واقعا دلم شکست برای من شب خواستگاریم خیلی قشنگ بود و کلی تدارک دیده بودم ولی اونا انگار میخواستن برن سرکوچه💔

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولش کن توروخدا با آدمی ازدواج کن که موقعیت خوبی داشتع باشه خودتو بدبخت نکن

فکر میکنم ادمی به اخلاق اون پیدا نمیکنم ۳ سال باهام خوب بوده و از وقتی خانوادش زمان خواستگاری اومدن و موندن و بهش توجه کردن یهو عوض شد و انگار مغرور شده و بی توجه

کدوم شهر بودن؟خانوادت راضی بودن بری راه دور ازدواج کنی

خانوادش شهرستانن ولی خودش تهران میخواد بمونه و زندگی کنه 

راهی ک رفتی از اول  اشتباه بوده .الانم فقد وابسته ای.تا عقد نکردی خودتو نجات بده

https://abzarek.ir/service-p/msg/2142082              تویی تمام ماجرا که رفته ای ولی مرا به حال خود نمیگزاری،صدای قلب من چراغمت نمیکشد مرا،چرا هنوز ادامه داری...

عقد خرج داره لباس مجلسی  کفش کیف لوازم آرایش از همه مهتر سرویس طلا آرایشگاه عروس هزینه فیلم بردار و عکاس اینا همه با دوماد   و...اینا به کنار کسی که خرج مراسم عقد نداره در آینده و عروسی میخواد چیکار کنه تو زندگی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بهم بزن من با همچین ادمای بی تفاوتی وصلت کردم خون بجگرم شد

اجازه نمیده انقد کولی بازی در میاریه مامانم بهش گفت جوابمون نه هست برداشت اومد جلوی در گفت اگه جوابمو ندی خودمو میکشم رفته بود وسط خیابون رفتم نزاشتم و کشیدمش کنار نمیدونم چه مرگشه نه به اینهمه ادعاش نه به این بی خیالیش

عقد خرج داره لباس مجلسی کفش کیف لوازم آرایش از همه مهتر سرویس طلا آرایشگاه عروس هزینه فیلم بردار و ...

اخه مشکل اینه نمیزاره جدا بشیم😔منم میدونم پسری که نتونه حتی یه عقد و بله برون ساده بگیره و منتظره ببینه بقیه چی میگن اخه چطور میخواد ازدواج کنه هر بار میاد میگه داداشم برای زن داداشم حلقه موقع عروسی خرید اخه چه طلایی بگیرم

از اول با یکی هم‌سطح خودتون دوست بشید که پس فردا نگید عاشق شدم خب دختر خوب این آقا سطح خودش و خانوادش بهت نمیخوره حالا اون هیچ واست تلاش هم که نمیکنه وارد زندگی بشی از این هم بدتر میکنه رد کن بره