2777
2789
کارمندا راحت میتونن یه شغل دوم داشته باشن.شوهر من کارمنده و ۲۰ سال سابقه داره و حقوقشم از شوهر شما ب ...

ببین تو مغازه داری میتونی بهم کمک بدی یادم بدی دوس دارم مغازه بزنم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهرستان چیش دقیقاً ارزونتره؟ بجز مسکن هیچی دیگه شهرستان از تهران ارزون تر نیست همه چیز از خدمات و در ...

آره موافقم اینجا که قسمت خونه هم با تهران یکیه 

تازه تهران که میریم چقدر همه چی زیاده و میتونی از ارزون ترینش خرید کنی 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

ناراحت نباش ماهم اولا همین بودیمهمین ک مستاجر نیستید عالیه منتها ۳ونیم ک میگیری خرج فقط ارایش لباس ن ...

نه عزیز ماهم همون قیمتی می‌خریم که شما می‌خرید چطور ارزون تر باشه 

اول حرفم این که استاتر دلش نشکمهدوم واقعا خب ارزنتره من عید رفتم خونه داییم حتی تو شهر آب میوه خوردی ...

شهر تا شهر فرق می‌کنه عزیزم جاییکه من زندگی میکنم شیر موز بیست تومنی رو تو خوابم نمی‌بینی 😅

شهر خیلی کوچیکم نیستیم 

هزینه مسکن هم دقیقا یکیه با مراکز استان و حتی تهران خیلی گرونه 

حتی لباس رو من معمولا آنلاین سفارش میدم چون خرید حضوری خیلی گرون از تهران و جاهای دیگه میشه 

انواع هنر هارو بلدم ولی کار مناسب پیدا نمیشه آنلاین شاپ هم داشتم که کنار گذاشتم موفق نشد کار نیست تو ...

درسته ولی به خاطر خودتون که بزرگتر فک کنید میگم ۱۲ تومن واقعا پولی نیست که انتظار داشته باشی چیزی اضافه بمونه

همون هنرهاتونو به کار بگیرید اینترنتی ارائه خدمت کنید با مداومت و تلاش کم کم راهتونو پیدا میکنید

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

خیلی از حقوق ها الان همین قدره 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
شما انگار یه ایران دیگه زندگی میکنید چون الان اداره کار همینه و خیلی از کارمندای دولتی همینقدر میگیر ...

کارمندا حتی کارآموز ها بیست تمنه کف کف 16 تمنه کارگر روزی ی تمنه 

عزیزم اون با ۸ تومن دیگه پولی براش نمی‌مونه واقعا که بخواد دست و دل باز باشه مجبوره اینجوری زندگی کن ...

آره چون ۲۰ سال بازنشست شده نه ۳۰ سال

خب الان ۱۰ ساله بازنشست شده بجای چرخیدن تو پارک و بوستان میتونه بره شغل دوم که نمیره

ببین تو مغازه داری میتونی بهم کمک بدی یادم بدی دوس دارم مغازه بزنم

عزیزم من مغازه راه ننداختم شوهرم مغازه زده ،منم بهش کمک میکنم ولی کارای مالی ،چکا ،جنس اوردن همه با اونه واقعا نمیتونم کمکت کنم شرمنده

نمی‌دونم چی بگم چیزی نگم بهتر

نمیشه هم با مردی که ۱۲میگیره ازدواج کنی هم پونصد تومن و یه تومن کمت باشه و پول چیپس و پفکت باشه🙄😳

عزیزم جیب خالی پز عالی که نباید اجرا کنی شما 

واقعا مردی که دوازده میگیره دو تومن قسط همون پونصدم بده خیلیه

درحال ساخت ....:)

جالبش اینجاس کسایی هم که همش ناله میکنن و اعتراض دارن اونایین که حقوقشون 50/60تومنه

بله دوست عزیزم چون میدونن حقشون نیست انقد کم پول بگیرن

همین حقوق های ده تومن هستن اعتراضی ندارن و مطالبه گر نیستن که وضعیت جامعه این شکلی

درحال ساخت ....:)