2777
2789

یه بار خیلیی از دست زن بابام عصبانی بودم 

داداشم با بابام قهر بود بعد اومده بود آشتی 

اومد به من گفت خودت کم بودی حالا بابد خرج داداشتم بده بابات 

مادرتون ولتون کرده مسئولیتو انداخته گردن بابات

مادر من ۲۱ ساله جدا شده این خانم تازه ۲ سال بود زن بابام شده بود اصلا ربطی نداشت به این خانم این مسائل 

منم عصبی شدم گفتم به تو غربتی ربطی نداره واسه ما دم تکون بدی کارب میکنم بابام بندازتت تو کوچه 

خیلی عصبی بودم آخه 

بعد الان چند ماهه با بابام قهرن

رفته اینو به عمه هام گفته تازگی ها ‌‌..

عمه هامم فکر میکنن من موش انداختم تو زندگی بابام ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقشه واقعا هم غربتیه که گفته شماها زیادین باید خرجتون بده و.... 

پدرت وظیفه داره خرج بچه هاشو بده 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بیشتر ببینید

ولش کن بابا

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
بچه ها عمه هام ا بچگی بدی در حق ما نکردن درسته فصولی میکردن ولی در کل بد نبودن زیاد

پس الان هم پشت هم خون خودشون باشن

و ساکت باشن

لابد نگرانند بابات واسه اونا زحمت بشه .... مهریه زن بابات چقدره ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
بچه ها عمه هام ا بچگی بدی در حق ما نکردن درسته فصولی میکردن ولی در کل بد نبودن زیاد

خوب به عمه هات که حرفی نزدی چرا نگرانی. مطمعن باش عمه هات طرف تورو ول نمیکنن برن سمت زن بابات