2777
2789

این کیسو درنظربگیرید

یه دختر ظاهرش اصلا خوب نیست تحصیلکرده هم هست و درآمد خوبیم داره و مجرده 

تمام مواردی که میان خواستگاریش یا معتادن یا اصلا سطح فرهنگ و تحصیلات و شغل و خانواده ی این خاستگارا به این دختر نمیخورن به هیچکدومشون هم علاقه ای نداره و اگر باهاشون ازدواج کنه انواع و اقسام مشکلات رو خواهد داشت. 

دختر خانم نیاز جنسی بالایی هم داره

آیا این دختر بخاطر نیاز جنسی باید تن به چنین ازدواج هایی بده؟ 

یا باید تا آخر عمر از لذت جنسی محروم بشه؟ (خود ار... هم نباید بکنه تا گناه نشه😃) 

راه حل چیه دوستان مذهبی جوابی هست بدید؟ 

پ.ن.:اگر یکی بیاد بگه به دختره بگو بره تو مسجد و مجلسای خانم جلسه ها چایی بگیره(عین کلفتا) جلوی زنا تا یکی ببینتش  بگیرتش همین 4 تا استخون(🫳) خورد میکنم تو دهنش. 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. / من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید

خودش با ظاهرش مشکلی نداره؟ 

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودش با ظاهرش مشکلی نداره؟

خب زشته دیگه چکاری ازش برمیاد، پذیرفته 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. / من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

بیشتر ببینید

برو چایی بگیر جلو زنا بپسندنت 

صرفا میخواستم ببینم چطوری ۴تا استخونو خورد میکنی تو دهنم😂🤣

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

اگ درآمد داره بخودش چرا‌ نمیرسه؟

مثلا ژل و عمل و....

اگ مخالف اینکاراست پس بپذیره چهرشو

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بیشتر ببینید
خب زشته دیگه چکاری ازش برمیاد، پذیرفته

یکم به ظاهرش برسه عمل کنه که اعتماد به نفسش بره بالا

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳﺖﮐﺞ ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍﺳﺖﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ

پسر زشتم داریم خبولی معمولا زشتا طرف مقابلشون قشنگه

زشتی و خوشگلی پسر به درک

فکرکن یه پسر جوشکاره خانوادش به شدت درب و داغون، دخدره دکترای فلان رشته 

هیچجوره نمیشه بهم وصلشون کرد

بیشتر ببینید
اگ درآمد داره بخودش چرا‌ نمیرسه؟مثلا ژل و عمل و....اگ مخالف اینکاراست پس بپذیره چهرشو

میگم از ریشه داغونه

به شدت پوستش تیره و داغون

صورت کوچیک و کج، درجه چشمش انقدر بالاست ک دکتر عمل نمیکنه براش

قد کوتاه و استخونی و بد فرم و قوزی

خیلی زشت

هزارتا عملم کنه تغییری نمیکنه

بیشتر ببینید