2777
2789
پس چرا من نمی بینم

من زیباترین دختر عمرم رو تو پاساژ دیدم 

قیافش شبیه مونیکا بلوچی حتی خوشگلتر 

قد بلندد

خیلی خوشگل بود بخدا هنوز رو دستش ندیدم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکیو میبینی میگی وااای چقدر خوشکله بعد که باهاش وقت میگذرونی یجوریییی اون خوشکلی عادی میشه که اصلا ...

حققق🌱

فقط 39 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

دخترا انقدر خوشگل شدن منم حتی خوشم میاد ازشون😂

خب دختر ها ارایش میکنن عمل میکنن و ... خب معلومه دختر خوشگل از پسر خوشگل خیلی بیشتر هست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یادش بخیر ۲۰ سالم اینا بود همکارای پسرم میگفتن دختر بودیم زنت می‌شدیم 😂ولی سرم گرم کار بود دنبال هی ...

اعتماد به نفس مردهای نی نی سایتی فقط.مسخرت کردن لابد

من همسرم رو بخاطر چهرش میخواستم رد کنم الان بعد ۱۲ سال زندگی از نظرم زیباترین و جذاب ترین مرد دنیاست 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بیشتر ببینید