2777
2789

سلام .من ساکن یه شهرستان کوچک هستم فعلا که با خانواده خودم حدود ۴۵ دقیقه فاصله و با خانواده همسرم که در یک محدوده هستیم .شوهرم تا الان شهر خودمون کار می‌کرده ولی از عید به بعد بیکار شده .الان تصمیم گرفته که اطراف تهران با یکی از اقوام پرحاشیه که رابطه خوبی باهاش داره و به نظر خودم همیشه اون رو به من ترجیح میده کاری رو شروع کنند .حالا به من میگه که وقتی کارم راه افتاد و رونق گرفت توهم بیا پیش من .اما من به خاطر بعضی از کارهایی که اونا میکنند(هرشب همراه اون آقا مشروب میخورند مست هستند و من تا صبح باید تنها باشم) دوست ندارم تو جمعشون باشم .به نظرتون با این شرایط من برم یا اینکه من شهر خودمون باشم و شوهرم هر ماه یک هفته بیاد پیش ما.الان هم همسرم همون جا هست که کارشون رو قرار هست راه اندازی کنند.الانم امروز صبح بهش زنگ زدم گوشیو قطع کرد داشتم صحبت میکردم .اینقدر حرص دارم و عصبی ام می‌خوام چند روز گوشی خودمو خاموش کنم از من و بچه ها بی خبر باشه .البته می‌دونم اینم مهم نیست براش

حالا چ بری پیشش چ نری اون ک اخرش کار خودشو میکنع و حرص و جوشش میمونه برای شما

بمون خونه مادرت ازش پول بگیر بچه هارو ببر تفریح و برای خودت خرید کن 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم بری بهتره نباشی هرکار بخواد میکنه

اونجا هم باشم از من حساب نمی بره و هر کاری می‌کنه .اونجا اکثر مواقع میخواد پیش اونا باشه و من تنها باشم . ترجیح میدم شهر خودم تنها باشم حداقل آشنایی دارم به محیط

حالا چ بری پیشش چ نری اون ک اخرش کار خودشو میکنع و حرص و جوشش میمونه برای شمابمون خونه مادرت ازش پول ...

من خودم همین نظر رو دارم چون اونجا هم باشم اون از من اصلا حساب نمیبره و بلکه صد برابر رفتارش بدتره .اون میخواد بچه ها رو اهرم فشار کنه منو به واسطه بچه ها بکشونه اونجا .میگه بچه ها رو میبرم تو هم مجبور میشی بیای

اونجا هم باشم از من حساب نمی بره و هر کاری می‌کنه .اونجا اکثر مواقع میخواد پیش اونا باشه و من تنها ب ...

اصلاهرجورشده رابطتوبااین آدمای ناجورقطع کن شده بزنی به دعواوتهدید طلاق.چون کوتاه بیایی هم تهش طلاقه

اصلاهرجورشده رابطتوبااین آدمای ناجورقطع کن شده بزنی به دعواوتهدید طلاق.چون کوتاه بیایی هم تهش طلاقه

تهدید به طلاق کردم و مادرم هم گفته در هر شرایطی اگه بهم سخت بگذره پشتم هست .فعلا فایده نداشته

من خودم همین نظر رو دارم چون اونجا هم باشم اون از من اصلا حساب نمیبره و بلکه صد برابر رفتارش بدتره . ...

بگو بچه هارو ببر مگه میتونه بزرگشون کنه؟ 

مردها نمیتونن از پس بچه بربیان 

چون میدونه شما وابسته ب بچه هایی میگه میبرمشون 

بگو نمیخواد تو بیای من خودم آژانس میگیرم بچه هارو میفرستم

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

بیشتر ببینید
اینجا باشی هم حرص میخوری ب اضافه اینکه ممکنه تنها باشه کارای دیگ هم بکنه. چون دوست های بد بدن. مردام ...

اون طرف متاهل هست و خانمش هم در هر کاری از مشروب و قلیون و... همراهش هست حتی در این حد که بچه هاشو تنها می‌زاره شبها و تا صبح با شوهرش اینو اونور در حال مشروب خوردن و ...

همین ک میگ بچه ها میبرم ک بیای یعنی دوستت داره

الانم شهر خودت نبسی درواقع شهر خانواده شوهرتی

یا برو پی شمادرت ی سوییت اجاره کن ولی دیگ حساب نکن شوهرته. برات مهم نباشه با کی هست و میشینه و میخابه حتی

یا برو پیشش لاقل از ی فاجعه دورش کن

اون طرف متاهل هست و خانمش هم در هر کاری از مشروب و قلیون و... همراهش هست حتی در این حد که بچه هاشو ت ...

متاسفانه میدونم بعضی ها بی بند و بار هستن. طفلی بچه هاشون. فک نکنم توقع داشت باشه تو هم اونطوری باشی. چون اگر مخاست الانم میگفت