2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون بخاطر پول باباتون باهاتون ازدواج کرده باشه‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 79 پست
زنها هم همینن دیگه الان شما با کسی که ماشین نداره ازدواج میکنی؟؟؟

همه‌جای دنیا مرد باید خانوادش تامین کنه‌ زن باید بدونه وقتی‌حامله شد و بچه دار شد مرد میتونه هزینه زندگی بده 

موضوع زنا با پولپرستی و‌پولکی بودن مردا فرق داره 

مردای حریص طماع برای پول و ارث زن‌نقشه میکشن ولی زنها دقت میکنن این‌مرد میتوونه شرایط زندگی در خور زن فراهم کنه

خیلی از این موارد هستعمدتا هم خیانت میکنن متاسفانه😪😪ولی خب شاید واقعا عاشقتون شده دیده پولدارهم هس ...

نه منظورم اونایی هستن که فقط دنبال پولن

پشت دختر میگن چهره اش به دلم نمیشینه ،نمیخوام ببینمش و...یه علاقه پوشالی نمایش میدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🤦‍♀️🤦‍♀️😑😑دختره ۱۱ سالش بودد

اره ....دختره رو به زود دعا و اینا عقد کرد بعد عروسی ...بعدم دختره بهش خیانت کرد ۶۰۰ میلیون گرف ازش و رفت

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

همه‌جای دنیا مرد باید خانوادش تامین کنه‌ زن باید بدونه وقتی‌حامله شد و بچه دار شد مرد میتونه هزینه ز ...

چیزی که ما تو جامعه ایران و این سایت می بینیم خیلییییی فراتر از این حرفاست ! کسی که حاضر می شه با مردی همسن باباش ازدواج کنه دغدغه اش خیلی متفاوت از تامین مالی ساده هست .دختری که حاضره چشمش را رویه هر بدی مرد فقط به خاطر پول ببنده، حاضره زن دوم بشه و ....اینا خیلی فرق داره با صرف تامین مالی !!!

تفاوت مرد و زن مشخصه مرد تامین کننده است خودش ،خیلی بده یه مرد انقدر بی عرضه باشه

اره عزیزم ولی الان مردها هم همینطور شدن شاید دلیلش شرایط اقتصادیه 

تا ی حد مشکلی نداره به نظرم ولی زیاد باشه و خیلی حساب کتاب بکنه فرق داره 

والا چیزی که من تو این سایت دیدم اکثریت دخترا آهن پرستن،حالا این وسط یه تعدادی پسر هم اینجوری هستن ! ...

اگر قرار باشه زن یا بابای دختر تامین کننده باشه فقط باج دادنه

زنا اگر دنبال اینن که پولدار باشه برای زندگی ساختن میخوان ،خیالشون راحت باشه کاسه گدایی دست نمیگیرن

ولی مرد خصلتش این نیست ،اگر داشته باشه به احدی سر خم نمیکنه ،اگر عرضه داشته باشه خودش پول دربیاره ،بنظر من این مدل مردا فقط زالو صفتن و خرشون از پل بگذره هار میشن

همه همینن بالاخره پول مسئله مهمیه

نه اتفاقا همه همین نیستم

نمونه اش عروس فامیل خودمون بابای معتاد خونه ۵۰ متری کلنگی و خانواده پاشید ،پسر پولدار فامیل گرفتن ،چون خود دختره رو دوست داشت

شرایطش داشت با کسی بره که ده برابر بهتره

ولی جنم و عرضه زندگی جمع کردن تو خودش دید

نه اتفاقا همه همین نیستمنمونه اش عروس فامیل خودمون بابای معتاد خونه ۵۰ متری کلنگی و خانواده پاشید ،پ ...

هرچی توضیح بدی بعضی زنای سایت متوجه تفاوت مرد شریف با مرد طماع و حریص و سواستفاده گر نمیشن

فکر میکنن زنی توقع تامین شدن داره حتما اونم بتیغه 

فرق زن بتیغ و با زنی که حقو حقوق قانونی که تو همه جای دنیا به یک شکل هستو نمیدونن 

تقریبا هممون همینیم 

دلمون میخواد با بهتر خودمون وصلت کنیم با بهتر خودمون شریک بشیم با بهتر خودمون همسایه بشیم عجیب نیست 

البته به شرط اینکه طرف هم سواستفاده گر نباشه و به فکر رشد و پیشرفت باشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟