2777
2789
عنوان

بیمه تامین اجتماعی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 46 پست
سلام مرسی عزیزم چجوری میتونیم حرفمون ثابت کنیم و اصلا بهمون میگن اون شخص که این حرف رو زده کی بوده ا ...

عزیزم آدرس محل کار شوهرتو بدین خودشون میان بازدید، دیگه لزومی نیس کار خاصی کنین 

ببینن شوهرت داره کار میکنه بازرسی شو تأیید میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم آدرس محل کار شوهرتو بدین خودشون میان بازدید، دیگه لزومی نیس کار خاصی کنین ببینن شوهرت داره کار ...

اخه آدرس نگرفتن ازش که بیان اونجا تایید کنن گفتن آدرس لازم نیست بجز محل کار جای دیگ تحقیق میکنن

عزیزم اگه بخوان میتونن فقط امضا تو بازرسی میتونه بدادت برسه

اره خب باید بازرسی شه که تأیید کنن این آقا هنوز کارگره و میتونه بیمه کارگری پرداخت کنه 

ولی سابقه ای ک تاالان داشته رو نمیتونن پاک کنن، بهرحال این آقا هرسال بیمه پرداخت کرده 

اره خب باید بازرسی شه که تأیید کنن این آقا هنوز کارگره و میتونه بیمه کارگری پرداخت کنه ولی سابقه ای ...

من با چشم خودم دیدم بازرسی نشه میتونن پاک کنن حتی چند ماه کامل لیست داده شده و پول واریز شده و از سایتشون پرینت گرفته شده بود رو پاک کردن

سلامتی و خوشبختی دخترم
من با چشم خودم دیدم بازرسی نشه میتونن پاک کنن حتی چند ماه کامل لیست داده شده و پول واریز شده و از سا ...

احتمالا اون آقا شغلشون چیز دیگه ای بوده و اومده خودشو کارگر جا زده اینو آره میتونن

ولی وقتی این آقا کارگره و محل کار هم داره نمیتونن

اره خب باید بازرسی شه که تأیید کنن این آقا هنوز کارگره و میتونه بیمه کارگری پرداخت کنه ولی سابقه ای ...

سابقه پاک نمیشه ولی در مواردی که رابطه کاری با محل بیمه شده احراز نشه میتونن یه چند ماه بیمه رو حذف کنن . پارسال ما همسر یکی از شرکا رو بمدت 2 سال و خورده ای بیمه کردیم و هر دفعه بازررس اومد حضور نداشت چون اصلا کار نمیکرد دوبار بازرس گیر داد که فردا اول وقت با مدارک بیاد تامین اجتماعی  بعد از این دو سال و 6 ماه اون خانم درخواست بازنشستگی داد بازررسی بیمه 6 ماه کارکردش رو حذف کرد هنوز هم پول بیمه ای که تو اون 6 ماه پرداخت شده عودت نداده .  حرفم اینه در موارد خاص نهایت تا 6 ماه میتونن سابقه رو با وجود پرداخت کامل حق بیمه حذف کنن . 

احتمالا اون آقا شغلشون چیز دیگه ای بوده و اومده خودشو کارگر جا زده اینو آره میتوننولی وقتی این آقا ک ...

نه گلم اتفاقا حق با کارگر بود با کارفرما درگیر شد کارفرما گفت که کار نکرده تامین اجتماعی پاک کرد من خودم شاهد بودم رفتم پیگیری کردم گفتن چون امضا بازرسی نیست میشه از شعب پاک کنن

سلامتی و خوشبختی دخترم