2777
2789

من و شوهرم عقدیم حالا دوران عقد حوریه مادرم می‌ره شهرستان ما هم خونه تهران داریم هم شهرستان حالا مادرم می‌ره شهرستان من مجبورم خب باهاش برم چون مادر بزرگم فوت کرد و خونه شهرستانمون نیاز ب تعمیر داره حالا شوهرم گیر داده تنها بیا اینجا گفتم من تو دوران عقد من اختیارم با خانوادس خب زود عروسی کنه خودش دنبال خونه نیست بهانش اینه من دلگرمی ندارم خب منم شرایطم اینطوریه چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ شرعی و قانونی از لحظه عقد اختیارت با شوهرخاله نه خانواده ولی از لحاظ عرفی ۵۰ _۵۰ هستی چون هن ...

آخه وقتی من تو خونه بابام زندگی میکنم اختیارم با خونواده وقتی برم تو خونه اون اختیارم با اونه

مثلا من پیشش نیستم

😐 😐 😐 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
منم همینو میگم اما اون میگ که تو نیستی میگم شرایطم اینجوریه

شرایط رو توضیح بده براش 

یا بهش بگو خب تو پاشو بیا اینجا 

من تنها چجوری بیام 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

اختیارت دست خودته 

اینطوری نگو 

مگه خدای نکرده اسبی که افسارت دست خانواده و یا همسرت باشه

باید بگی چون صلاح نمیدونم طبق اصولی که یاد گرفتم نمیخوام قبل عقد پیش هم باشیم

و بسیار کار خوبی میکنی

بهش بگو اگر منو دوست داری کمی دیگه صبر کن تا کارها روی روال بیفته اگر هم نه زودتر عروسی بگیر

وطن ای مادر غمدیده ام.......