سلام بچه ها ببین من ایا حرف بدی زدم یا نه
دیروز شوهرم حقوقش گرفت ۱۹تومن که ۸تومن قطط داریم و ۸تومنم بدهی داشت برای اینکه مادرش مجبورش کرده بود که برای دختر میلیاردرش یه گوسفند بخره و بده تا بخوره
خلاصه من دو روزه اومدم خونه مامانمم و اینجام و قرار بود جمعه بیاد دنبالم دیشب زنگ زدم که کجایی گفت با مامانم اومدیم بیرون تا برای ابجیم برنج بخریم
حالا این ابجی شوهرش یه میلیاردری کع نگو کلی ماشین سنگین و خونع و اینا اما مادرشوهرم شوهرما مجبور میکنع هر ماه براش برنج و گوشت و اینا بخره
گفتم چقدر موند برات گفت ۲۰۰تومن
گفتم پس بچت چی توی ماه پوشک میخواد شیر خشک میخواد اون چی گفت بعد از مامانم قرص میگیرم (مادرشوهرم خیلی پولداره و حقوق بازنشستگی و باغ و همه اینا را داره اما خونه و زندگیش ول کرده اومده اوار شده سر ما ) قبلا دو بار برای بچم پوشک خریده بود من هزار بار تشکر کردم اما اونم سه هزار بار منت گذاشته بود
منم به شوهرم گفتم خودمون به درک این بچه گناه داره قبلا کع مجبور بودی برای خواهرت بخری بچه نداشتیم الان چطور از دهن بچت گرفتی تا برای خواهرت برنج شمالی بخری
چیزی نگفتم منم گفتم مادرت منت میزاره سر بچم برای دوتا پوشک و هر جا میشینه میگع من پوشک خریدم و حقیقتا خوشم نمیاد
اونم گفت مامان توام سیسمونی کع خرید ناقص خریده بود اخع گهواره فقط نخریده بود مامانم
خلاصه زنگ زد به مامانم و کلی حرف بارش کرد همه اینجا ناراحتن هییی
با اینکه وظیفه خانوادم نبود و من هزار بار گفتم نخرین اما مامانم دلش نیومد و سیسمونی خرید با اینکه بابام کارگره ، هدیه تولد بچم زنجیر طلا دادن اما میدونین چیه چون ما بلد نیستیم منت کاری که کردیم بزاریم. کارمون دیده نمیشه اما مادر شوهرم که برای بچم یه پوشک بخره دیده میشه یا خواهر میلیاردرش که یه تومن بده به بچم دیده میشه اما کار خانواده من نه
دوست دارم ازش جدا بشم اما بازم خانوادم که میگن ابرو هییی