2777
2789
عنوان

فریز تخمک

78 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من بخاطر سنم تصمیم گرفتم فریز تخمک انجام بدم ۳۷

ولی نگرانم که عوارض داشته باشه .

کسی میدونه چه عوارضی داره؟  

راسته که میگن ذخیره تخمدان و میاره پایین؟ 

دیروز هم رفتم ماموگرافی 

ماموگرافی ضرر داره؟ 

بالاخره چون میخوان تعدادزیادی تخمک از تخمدان خارج کنن.قبلش بهتون چند دوره داروهای محرک تخمدان میدن.بعد چندین تخمک خارج میکنن و اونایی که بهتر هستن رو فریز میکنن.

تمام اینها میتونه تهمدان بسمت یائسگی زودهنگام ببره.چون یک عمل تهاجمی هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا ذخیره ی تخمدانتو کم نمیکنه و تهاجمی هم نیست روز دوم پریود میری دکتر سونو انجام میده و تو  سونو مشخصه که شما تو اون سیکل چند تا دونه تخمک دارید  و این تخمک ها رو هر ماه شما تو تایم پریود از دست میدید پس ربطی به ذخیره تخمدان نداره 

روز دوم که سونو شدید و تعداد تخمک ها مشخص شد تازه دکتر داروهاتون رو شروع میکنه و این داروها کاری که میکنن اینه که باعث رشد تخمکها و بالغ شدنشون میشه و تا زمان تخمک گذاری چند بار باید سونو بشید تا سایز تخمکها چک بشه و در اخر روز تخمک کشی یا همون پانکچر یه بیهوشی جزئی  در حد ربع ساعت تا بیست دقیقه میگیرید و تخمک ها برداشته میشن

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
عزیزم، فریز تخمک ممکنه عوارضی مثل درد، ورم، یا تغییرات هورمونی داشته باشه، اما به طور کلی خیلی از افراد هیچ مشکلی نداشتن. برای ذخیره تخمدان، بعضی از تحقیقات میگن ممکنه تاثیراتی باشه ولی به طور قطعی نمی‌تونن بگن. ماموگرافی هم اگه درست انجام بشه، ریسک خیلی کمی داره و درکل به نفع سلامتیه. خیلی نگرانی نداشته باش، همه چیز به دقت پزشک بستگی داره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید