2777
2789
عنوان

سه تا بچه چطوره از تجربه هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 133 پست
اوخدا😍 چقدر خوب، ماشاالله ماشالله به این مادر توانا، یه اسفند برای خودت دود کن چشم نخوری❤️

فدات بشم عزیزمی ، ماشااله به جونت عزیزم ، برام دعا کن ان شاالله همه چی به خیر و خوشی پیشبره ، هفته پیش رفتم اکو گفت قلب جنین یه حفره داره ،خیلی بهمم ریخته نگرانم ، دعا کن تا زمان تولد بسته بشه ان شاالله

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با بچه های متوقع الان، بعید نیست😢

دقیقا بیشتر تحت تاثیر جامعه و دوست هستن ، در خال حاضر تربیت درصدی اثر داره 

همین دخترایی که میان تو سایت میگن با مامانم دعوا کردم یا بابام و پول میخام و.. بچه های آینده ما هستن 

فدات بشم عزیزمی ، ماشااله به جونت عزیزم ، برام دعا کن ان شاالله همه چی به خیر و خوشی پیشبره ، هفته پ ...

انشاالله، توی این دوران آرامش، تغذیه ی خوب و ورزش های متانسب با بارداری، مهم تریتن چیزه، انشاالله که یه بچه سالم توی بغلت میگیری

منم خیلی دلم میخواد داشته باشم 

لااقل دوتا 

ولی چکار کنم که خدا تاالان نخواسته 

امیدوارم خدا به همه ی منتظرا معجزشو نشون بده 

به منم بعد از این همه سختی یدفعه یه دوقلو دختر بده🥰🥰🥺

به زودی منم مامان میشم😍
انشاالله، توی این دوران آرامش، تغذیه ی خوب و ورزش های متانسب با بارداری، مهم تریتن چیزه، انشاالله که ...

ان شاالله با دعای خیر شما عزیزم

ان شاالله خرچی از خدا میخوای بهترین هاش رو نصیبت کنه ، شما چندتا بچه داری ؟ چندسالته ؟

منم خیلی دلم میخواد داشته باشم لااقل دوتا ولی چکار کنم که خدا تاالان نخواسته امیدوارم خدا به همه ی م ...

ان شاالله امام زمان آمین گوی دعاهات باشه ، خدا با اولاد سالم و صالح دلت رو شاد کنه عزیزم 

ان شاالله با دعای خیر شما عزیزمان شاالله خرچی از خدا میخوای بهترین هاش رو نصیبت کنه ، شما چندتا بچه ...

خیلی دلم میخواد سه تا داشته باشم، از مامانم هم خیلی شنیدم که سه تا به بالا خیلی خوبه

دقیقا بیشتر تحت تاثیر جامعه و دوست هستن ، در خال حاضر تربیت درصدی اثر داره همین دخترایی که میان تو س ...

آفرین دقیقا. متاسفانه خیلی از نوجوونای الان از به دنیا اومدنشون ناراضی هستن و میگن چرا منو به دنیا آوردی اگر نمیتونی برام رفاه فراهم کنی؟ و همونا میگن من بچه نمیارم اگر قراره مثل من در حسرت باشه... زیاده خواه هم هستن و میگن با پول بخور نمیر ببخشید غلط کردید منم آوردید بدبختی بکشم

خیلی دلم میخواد سه تا داشته باشم، از مامانم هم خیلی شنیدم که سه تا به بالا خیلی خوبه

ان شاالله خدا بهت سالم و صالحش رو بده ، الان یه دونه داری ؟

منم خیلی دلم میخواد داشته باشم لااقل دوتا ولی چکار کنم که خدا تاالان نخواسته امیدوارم خدا به همه ی م ...

انشاالله که یه بچه سالم خدا بهتون بده، اونم بشتر از دوتا، کار خدا نشد نداره