2777
2789
عنوان

این گ وز چیه ابروی ادمو میبره همه جا😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6621 بازدید | 186 پست
اون روزی یکی تو دسشوییمون یکی زد بوم🤣🤣🤣🤣من گیج شدم و خجالت کشیدم انگار تقصیر من بود🤣🤣

گردن میگرفتیش😂

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🤣🤣🤣🤣🤣خدا بگم چیکارت نکنه

😂🤦🏻‍♀️

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

گوز مگه خاطره غم انگیز هم داره

آره البته خاطره من نیست برام تعریف کردن 

مادر بزرگم تعریف میکرد یکی از آشناها به همراه خانواده میره خواستگاری این پسره خیلی خیلی خیلی خجالتی بوده حین خم شدن برای چایی برداشتن از سینی دست دختره میگوزه بعد یه سکوتی میشه و پسره سرش رو بیشتر از قبل انداخت پایین و یهو بعد چند دقیقه صدا کردنش و اینکه اشکالی نداره پیش میاد و اینا می‌بینند تکونی نمیخوره پدر پسره بر میگرده میگه اگر این پسر بچه منه می‌دونم که تموم کرد 

هی بقیه گفتن نه بابا این حرفا چیه و اینا باورشون نشد ولی واقعا پسره مرده بود فکر کنید از شرم زیاد بهش شوک وارد شد و مرد 😐😐😐

در کل خواستم بگم هر کسی دیدگاهی به این قضیه داره

آره البته خاطره من نیست برام تعریف کردن مادر بزرگم تعریف میکرد یکی از آشناها به همراه خانواده میره خ ...

بنده خدا😐علت مرگ براثر گوز

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
آره علت فوتش خنده دار به نظر میاد ولی خود ماجرا غم انگیزه 😑

اره😐بدبخت چقدر به خودش فشار اورده ک قلبش وایستاده

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید
آره البته خاطره من نیست برام تعریف کردن مادر بزرگم تعریف میکرد یکی از آشناها به همراه خانواده میره خ ...

وای چقد بدددد تا حالا نشنیده بودم کسی بخاطر گوز مرده باشه 🤦🏻‍♀️😂

😂😂😂😂😂من بدبختم بیشترجاهاآبروم رفته... مصلارفته بودم بیرون. دم یه مغازه ای وایساده بودم خیلی داشت بهم فشارمیومد🤣شلوغم بودحسابی پرسروصدا.. منم گلاببروتون ولش کردم. بعدپشت سرمونگاه کردم دیدم یه پسره هاج واج داره نگام میکنه😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🫢🫢🫢حالاانگارخودش تاحالانگوزیده بود.. نشست روموتورفرارکرد😆😆😆😆😆😆😆😆😆حالا سوالم اینه آیابراکسی ام تعریف کرد🤔😆😆😆

😂😂😂😂😂من بدبختم بیشترجاهاآبروم رفته... مصلارفته بودم بیرون. دم یه مغازه ای وایساده بودم خیلی داش ...

یبارم بادوستم بیرون بودیم اومدم بخندم ول شد😂😂😂😂😂اونم انگاراصلانشنیده بود🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂من بدبختم بیشترجاهاآبروم رفته... مصلارفته بودم بیرون. دم یه مغازه ای وایساده بودم خیلی داش ...

بنده خدا شوکه شده😂

اره بابا برا کل دوستاش تعریف کرده 😂

وااای😲😆😆😆😆😆😆کاش دیگه هیجوقت نبینمش

نه بابا اون دیگه کلاشم اونورا بیوفته نمیاد😂