2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلو شوشتری هم مقرون بصرفه س هم زحمت زیادی نداره برنج مرغ و لوبیا چشم‌بلبلی و شوید بایه سالاد شیرازی 

تخمه هم آفتابگردان 

میوه هم هندوانه

یه کیک هم خودت بپز و چایی

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
بیشتر ببینید
اسی عدس پلو هم گزینه بدی نیس و تقریبا همه پسنده۸ کیلو برنج نیازه میشه ۴۰۰۴ کیلو عدس نیازه میشه۲۸۰۲کی ...

8کیلوبرنج ارزون میشه 700تومن

4کیلوعدس میشه 600تومن

شما کجایی هستین قیمت انقد ارزونه

گاهی ادم وقتی ‌میخواد یه کارو اقتصادی انجام بده از به جا دیگه میزنه بیرون(من خودم اینجوریم😂)

و اینکه گاهی براورد هزینه با خود هزینه متفاوت میشه..

یعنی فک می‌کنیم الویه کم خرجه اما با جوجه کباب دادن هم هزینه میشه..

واسه همین باور کن گاهی فرق آنچنان تو نوع غذا و قیمت نیست..

غذای ساندویچی فکر می‌کنیم کم هزینه ست کلی مخلفات و نون باگت و..

ولی درحالیکه اگه جوجه یا زرشک پلو درست کنی خیلی وجهه‌ی خوبی داره و یه شام درست حسابی دادی

میتونی بعدشم چایی و تخمه بدی 

با هندونه یا دونوع میوه 

گاهی ادم وقتی ‌میخواد یه کارو اقتصادی انجام بده از به جا دیگه میزنه بیرون(من خودم اینجوریم😂)و اینکه ...

دقیقا یکی از چیزهایی که خواستم بگم همین بود   هندی خوشمزه اس اما همون سیب زمینی و سوسیسش و نان ساندویج و خیارشور گوجه اش از زرشک پلو مرغ بیشتر   یا همون آش با حبوبات گرون و سبزی با قیمت الان و...

ما یه دوست داشتیم تعداد زیاد مهمون دعوت میکرد برای هر خونواده (همه ۲ الی ۳ نفره ) یه مرغ بریون سفارش میداد توی بشقاب رورش دورچین خیار شور و ترشی کلم و زیتون و سس با نون فانتزی و نوشیدنی و سالاد 

حالا الان نمیدونم دقیق هزینه ش چطور میشه ولی من دوست داشتم این مدل

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
شام و میوه اجیل تنقلات نوشیدنی

اگر هدف دور همی   قابلمه‌پارتی بگیرین ترجیحا ی نوع غذا یا ساندویچ انتخاب کنید خودتون درست کنید  پارک دورهم جمع بشین 

برای تنقلات پفیلا خودت درست کن با ی نوع تخمه ترجیحا آفتاب گردون 

برای شام زرشک پلو با مرغ یا باقالی پلو با مرغ از همه اقتصادی تر یا قرمه سبزی با برنج    الویه با قیمت الان نان ساندویچ و سیب زمینی خیارشور کم نمیشه  بشین حساب کن شاید من اشتباه کنم  

اقتصادی تر لوبیا پلو خوبه  استامبولی   یا پلو عدس با گوشت چرخ‌کرده و پیاز تفت داده شده   و کشمش تفت داده شده  

کنار غذات هم خودت دوغ درست کن یا محلی سه لیتری بگیر   با دوتا کلم و کاعو و گوجه و پیاز و‌خیار ی ساللد خوشمزه درست کن    سبزی نگیر گرون میشه

و ی روش دارم که گوشت چرخ کرده برای لوبیا پلو یا عدس پلو خیلی کمتر از اونی که فکر کنی استفاده میشه😍 اگر خواستی بگم؟

خودمونین فقط میخوام دوباره ازین ک دورهمن سرخوششن بعد از این همه اتفاق بد منتها توانایی هزینه بالام ن ...

میتونی آش بپزی کنارش هم ته چین مرغ 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖