2777
2789
عنوان

رانندگی

169 بازدید | 14 پست

اقا من حس میکنم رانندگیم بده🫠

هر موقع بابام یا مامانم میشینه همش دسش به داشبورد و اینور اونور و ایناس😂😭

واقعا هیچ ایده ای ندارم که بابد چیکار کنم و خیلی چیزا رو مویی رد میکنم 

پیشنهادی دارین؟🥹

اگه گواهینامه دارین  برین چند جلسه با یک مربی خانم آموزشگاه رانندگی تمرین کنین 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه گواهینامه دارین برین چند جلسه با یک مربی خانم آموزشگاه رانندگی تمرین کنین

فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه خب 

اونا خیلی ارومو جاهای بی چالشو اینا میرن من معمولا وقتی پشت یکیم یهو میزنه رو ترمز بعد میخوام از سمت راستش برمو اینا خیلی خطرناک رد میشم😂

اگه تازه گواهینامه گرفتی حق دارن بهت اعتماد ندارن ن اینکه رانندگیت بده

سال ۹۸ گرفتم ولی ازبس ترسوندن منو دیگه ننشستم 

تا اینکه تازگی دیدم واقعا نمیشه باز دارم امتحان میکنم

فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه خب اونا خیلی ارومو جاهای بی چالشو اینا میرن من معمولا وقتی پشت یکیم ی ...

نه گواهینامه دارها میدونن باید جاهای ترافیکی پرچالش ببرن کارشون اینه مربی ها

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
یه راه داره انقدر باید برونی تاازروی عادت ماشین برونی یادگرفتنی نیس رانندگی بایددست و پات عادت کنه

استارتر عزیز ببخشید پیام میزارم

میشه یه دیقه بیاید تاپیک اخرم رو بخونید 

لطفاااا ❤️🙏☹️خیلی ناراحتم

بخاطر عکس...

بیاید صلوات میفرستم براتون 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
اگه دیدم درست نشد همین کارو باید بکنم

چیز خاصی نیست که  اینقدر سخت میگیرین خودتون اذیت میکنین ,سه جلسه با یک مربی خانم هزینه ای هم نمیشه 

بیشتر ببینید