2777
2789

خیلی کاراش عجیبه مثلا امروز دیدم  تا قبلا هفت رفت بیرون با یه سرویس چینی برگشت اخه اون وقت صبح کدوم لوازم خانگی بازه ...یا تا قبل ۶ میره گوشت و ماهی و اینا میخره ...

کلی سر وصدا میکنه  اهل خونه بیدار نمیشن ... ۴ صبح ندری میپزه 

پول بلاگری چه کارا که با ادم نمیکنه ...

آخه چطور شاغلیه با شال می‌ره سر کار اگه کارش آزاده که دیگه خودشه و خودش چه لزومی به این زندگیه عذاب اوره؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

چه ادمای کسخولی پیدا میشن واقعن

من که اینستا ندارم راحتم

کاربرمرد🧔🧔🧔. ما همیشه یه چند ثانیه دیر رسیدیمگشنه ولی یجور دیدیمونکه انگار سیر سیریمما همیشه سر پایین ولی پیرِ پیریمتو جوونی پَسی خوریوسط بگیر بگیریآره ما پس مونده هایهمون عشق و حالای دیر به دیریمآره ما زامبی بودیم زیر گریمیادمون دادن همش همدیگه رو زیر بگیریمآ، سوخته هامون یخ زدهیخ زده هامون سوختن ویاد گرفتیم زخمای خودمونو دوختنوآدما همه هَول رو مخ و تو ک.ون نروانقده سنگینه حتی یادت میره خوندنوبرزخ ما رو ریپیته رو به روم و مِه گرفتکاری نداره پُر شدی عین خودم بترکعین خودم بگیر همه زندگیو به تخ.متبزن کوچه علی چپ بشین به فیلم به ت.خ.مهعین خودم لش و لِی عین خودت بی حسممنم عین خودت قفلی حتی عین خودت نشستمچشم غُره هام به دیوار به دنیا یه نیش خندمیزنم و میگم میشه این فرمونو بدیش منما بد نبودیم بلد بودیم دنیا ما رو نمیخوردما تُنگ بودیم اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُردما ساده بودیم نبودیم که روحمو نمیبردبِبره بچرخونه بعد بیایی بگی مرد

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه چطور شاغلیه با شال می‌ره سر کار اگه کارش آزاده که دیگه خودشه و خودش چه لزومی به این زندگیه عذاب ...

رسول دیواکس تو یوتیوب مچ همین بلاگرارو میگره 

کاربرمرد🧔🧔🧔. ما همیشه یه چند ثانیه دیر رسیدیمگشنه ولی یجور دیدیمونکه انگار سیر سیریمما همیشه سر پایین ولی پیرِ پیریمتو جوونی پَسی خوریوسط بگیر بگیریآره ما پس مونده هایهمون عشق و حالای دیر به دیریمآره ما زامبی بودیم زیر گریمیادمون دادن همش همدیگه رو زیر بگیریمآ، سوخته هامون یخ زدهیخ زده هامون سوختن ویاد گرفتیم زخمای خودمونو دوختنوآدما همه هَول رو مخ و تو ک.ون نروانقده سنگینه حتی یادت میره خوندنوبرزخ ما رو ریپیته رو به روم و مِه گرفتکاری نداره پُر شدی عین خودم بترکعین خودم بگیر همه زندگیو به تخ.متبزن کوچه علی چپ بشین به فیلم به ت.خ.مهعین خودم لش و لِی عین خودت بی حسممنم عین خودت قفلی حتی عین خودت نشستمچشم غُره هام به دیوار به دنیا یه نیش خندمیزنم و میگم میشه این فرمونو بدیش منما بد نبودیم بلد بودیم دنیا ما رو نمیخوردما تُنگ بودیم اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُردما ساده بودیم نبودیم که روحمو نمیبردبِبره بچرخونه بعد بیایی بگی مرد

بیشتر ببینید
رسول دیواکس تو یوتیوب مچ همین بلاگرارو میگره

اصلا ازش خوشم نمیاد فک می‌کنه خیلی بامزست 😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

چرت پرت😂

منم شاغلم ۶.۷ بیدار میشم کلیم سر و صدا دارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
اصلا ازش خوشم نمیاد فک می‌کنه خیلی بامزست 😂🤦

ولی خوب خیلی باحال ضایع شون میکنه 

بیشتر ببینید