2777
2789
عنوان

قضیه کادو روز معلم و بدرفتاری اولیا

| مشاهده متن کامل بحث + 11409 بازدید | 325 پست
بهتره اصلا اون روز نرم به نماینده هم بگم پول همه رو برگردونه،بچه هاهم اونروز مدرسه نیان کلاس های دیگ ...

نمیشه مدرسه تعطیل بشه که

بگو خودم برنامه دارم برای روز معلم پول بچها بر گردون بهشون 

خودت یه کیک بخر دورهم باشید

پشت کنکوری 1404 هستم به یاری ایزد منان فرهنگیان و میارم(:بعدش میام سایت نذری که کردم و اجرا میکنم🥳🌱

معلم بچه های ما یه متن گذاشته تو گروه که هیچ‌کس حق نداره پول جمع کنه برای روز معلم و هیچ‌کس هم هدیه ...

من اصلا نمیدونستم داره پول جمع میکنه و سال اول تدریسمه

قبلش هم تصمیم داشتم این کارو انجام بدم همکارم گفت شاید اصلا نمیخوان کادو بگیرن بااین کارت تو عمل انجام شده قرار میگیرن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اصلا نمیدونستم داره پول جمع میکنه و سال اول تدریسمهقبلش هم تصمیم داشتم این کارو انجام بدم همکارم ...

اشکال نداره‌الانم دیر نشده برو‌ پی وی اون خانم و بگو پول بقیه رو پس بده کادو نمیخوام

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
من چند روز قبلترش اعلام می‌کنم هر کی کادو بیاره پس میفرستم بچه ها هم نمیارن شما هم از الان اعلام کنی ...

حتما اینکارو میکنم واقعا ناراحتم،به گناهه نکرده مجازات شدم

معلم دخترم یک سال حریف خودشیرینی اون  وززززه  خانم  نماینده ی مادرها  نشده بود

با پولی که جمع شده بود روز دختر  برای تمام شاگردهاش کادو خریده بود. به قدری بچه ها خوشحال شده بودند که حد نداشت

معتقدم از آسمون باید به زمین بباره نه از زمین به آسمون

من به مدیر گفتم  اون به نماینده ها گفت

ولی بعدش اومدن سراغ خودم و اصرار و.... قرار شد اصلا ندارن تو گروه و اعلام نکنند و...

منم روز دختر براشون کادو خریدم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم دخترم یک سال حریف خودشیرینی اون وززززه خانم نماینده ی مادرها نشده بودبا پولی که جمع شده بود ...

معلم اسمونه الان

حقوقش اونقدرام نیس برا ۳۰ ۴۰ نفر هر سری کادو بخره

با افتخار *معلم*

بهش بگو پولو برگردونن و به اولیا هم بگو که این کار بدون رضایت و اطلاع شما انجام شدهاز اینکه معلم خوب ...

کدوم معلمی با رضایت خودش برای روز معلم پول جمع میکنه باید این موضوع رو خودشون بدونن ،فردا قراره نماینده بیاد حضوری بهش میگم و میگم اگ بیام ببینم جشن هست سرکلاس نمیام

چ فایده عزیزم بهترین برخورد رو باهام داشتن...

عزیزم بعضی نماینده ها مقصرند. من کلاس بچم ۳۹نفرن زور میگن نفری ۳۰۰ بزنید خب بعضیا دستشون نیست نفری ۱۰۰ تومن هم پول جمع کنن میشه یه کادو گرفت. ما اولیا هم میدونیم معلم راضی نیست والدین تو مضیقه باشن و کار اولیای شما هم نادرسته‌.موفق باشید

هیچ وقت پارسال رو فراموش نمیکنم نماینده ۷تومن ازمادرا جمع کردویه کارت هدیه ۲تومنی بخدددا دادبهم وبقیش رو واقعا نمیدونم چه کرد به مدیر ومعلم ورزش ومعاون وپرورشی گل داد ولی اونام ارزون بعد عکس گرفت فرستادبرااولیا کاغذم دادبه من دیدم ۷تومن جمع شده بود خوب نیست آبروی معلم رومیبرن به نام معلم به کام دیگران

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.