2777
2789
عنوان

ازدواج شروع زندگی

64 بازدید | 10 پست

خانومای گل لطفا بهم بگین چجوری با پارتنرم رفتار کنم چیکارکنم ک سمتم بیاد 

خیلی خوبه خیلی بهش اعتماد دارم مثل بقیه پسرا نیس صبح تا شب سرکاره رفیق بازی اصلا نمیکنه خیانت نمیکنه ولی توجه خیلی کم میکنه 

مثلا ساعت ۴ تعطیل میشه میره خونه بعدش میره قهوه خونه تا ۷ هس نه پیام میده نه هیچی فقط میگه من اومدم قهوه خونه بعد میره خونه میگه اومدم خونه بعد میگم میرم اینستا فیلم ببینم🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی باهاش صحبت کردم هی میگه باشه چشم ولی بازم کار خودشو میکنه

خواهشا بهم بگین من چه رفتاری نشون بدم یا چی بگم که بهتربشع خیلی رابطمونو دوس دارم 

و رابطمون خیلی جدیه تنها مشکلمون اینه 

بعضی از مرد ها درونگران 

منم پارتنرم مثل شماست ..

تنها تفاوتش اینه که قهوه خونه نمیره 

میره درس میخونه 

صبح دانشگاه 

ظهر سرکار 

شب درس 

نرماله کاملا و درکش میکنم

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر کم حرفن خب اگه مشکلی نداری بپذیرش دیگه اما اگر کم حرف نیستن و این رفتار رو دارن شما هم تا یه مدتی بهشون زنگ و پیام نده ببین مرداد از اینکه بهشون بچسبی و هی زنگشون بزنی خیلی بدشون میاد یخورده اون فاصله رو رعایت کن

اگر کم حرفن خب اگه مشکلی نداری بپذیرش دیگه اما اگر کم حرف نیستن و این رفتار رو دارن شما هم تا یه مدت ...

منم زیاد بهش نمیچسبم 

ولی خب همش حس میکنم ک منو نمیخواد 

ولی رفتارش باهام خوبه

منم زیاد بهش نمیچسبم ولی خب همش حس میکنم ک منو نمیخواد ولی رفتارش باهام خوبه

شاید به اصرار خانواده قبول کرده اگر واقعا همچین حسی دارین پس بیخیالش بشید اگر بعد از ازدواج هم همینطور باشه اذیت میشین دختر عموی منم وقتی با شوهرش ازدواج کرد اونا دوران نامزدی درست و حسابی نداشتن می‌گفت از همون اولش احساس میکردم که منو نمی‌خواد بعدش هم که شوهرش رفت خونه جداگانه برا خودش گرفت می‌گفت زیاد نمی اومد خونه تا الان هم که یه یکساله میشه الان پسرش 17سالشه ،مرده رفته یه زن زشتی گرفته که همونو هم باز ترجیح میده به دختر عموی قشنگ من

شاید به اصرار خانواده قبول کرده اگر واقعا همچین حسی دارین پس بیخیالش بشید اگر بعد از ازدواج هم همینط ...

عزیزم ما تو دوران دوستی هسیم و انتخاب هم بودیم خودمون خوانواده رو در جریان گذاشتیم کسی اصرار نکرد خودمون خواستیم

پارتنرم با من خیلی خوبه خیلی حتی از روز اول هم بهتره ، باهمه خشکه بداخلاقه ولی با من رفتارش خیلی فرق میکنه خیلی خوبه 

پیش همیم اصلا تو گوشی نمیره ، ولی وقتی کنارم نیس بیشتر تایمش رو تو اینستاس یا فیلم دانلود میکنه میبینه 

عزیزم ما تو دوران دوستی هسیم و انتخاب هم بودیم خودمون خوانواده رو در جریان گذاشتیم کسی اصرار نکرد خو ...

خب اونم با این چیزا خوشه دیگه مثلاً فیلم دیدن ولی بهش بگو فعلا اولویت رو شما بزاره

عزیزم، به نظر میاد پارتنرت بیشتر به کاراش مشغوله و شاید حواسش به نیازهای عاطفی شما نیست. می‌تونی بهش بگی که میخوای بیشتر ازش توجه بگیری و حس کنی که برات وقت میذاره. مهمه که این حرفا رو با آرامش و بدون فشار بگی، چون بیشتر از اینکه قضاوتش کنی، باید اینو بهش منتقل کنی که برای تو مهمه. در عین حال خودتو با چیزای دیگه هم مشغول کن، که فشار زیادی بهش نیاری. تو رابطه، وقتی هر دو طرف به هم توجه بذارند، بهتر میشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید