2777
2789
عنوان

پدربزرگم شوهرمو مسخره کرد

934 بازدید | 62 پست

راهم دوره 

بعد یکسال رفتم خونشون 

شوهرم هر جا میره کادو می‌بره لباس و شال و شیرینی بردیم برای مادربزرگم

مادربزرگم گفت همه شیرینی رو که خودتون خوردید 

پدربزرگم لهجه و قومیت شوهرم رو مسخره کرد (من تنها با مادرم بودم)

هر وقت هم که میرم خونه پدربزرگم دایی بزرگم میشینه متلک میندازه بهم

مادرم زندگیمو تعریف میکنه براشون و میگه همه از هم خبر دارن و عادیه

چه رفتاری نشون بدم؟

دیگه هیچی به مادرت تعریف نکن و خونه اون فامیلاتونم نرو.. در ضمن همون وقت که لهجه شو مسخره کرد باید پا میشدی و خونشون رو ترک میکردی تا حد و حدود رو بدونن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچی واسه مادرت تعریف نکن نقل مجلس نشی همین 

رابطه ت رو با فامیلای بی فرهنگت قطع کن همونجا اعتراض کن بگو هرکس حرمت منو نگه نداره من حرفی باهاش ندارم کادو و شیرینی هم برمیداشتی مینداختی آشغالی میومدی بیرون

عجب آدمایی

مادرت چرا زندگی تو رو تعریف میکنه ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

بگو شما خودتون مضحک هستید بخاطر سنتون به روتون نمیاریم دلیل نمیشه انقدر شخصیت نداشته تون رو نشون بدید

سنی ازتون گذشته خجالت بکشید

https://harfeto.timefriend.net/17458711839709.  خب لازم شد یکم از خودم بهتون تا بیشتر باهام آشنا شید...در توصیف خودم همین بس که:حتی موهای کوتاهمم بیش تر از قبلم منو زیبا کرد 🦖(ریحانه با آیدی آرمان روح الله که خبرنگار فارس نیوزی هرکجا که هستی خوار مادرتو)

بیشتر ببینید
عجب آدماییمادرت چرا زندگی تو رو تعریف میکنه ؟

پروفایلت ...

هوس کردممم 😭

با منی که "درخت گردو" و "لاکپشت ها هم پرواز میکنند" رو دیدم از فیلم غمگین حرف نزنید ___به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟! ___بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند 🙂...رئیس قبیله سلیطه های سایت

بیشتر ببینید