2777
2789
عنوان

خواستگارم شرکت نفت کار میکنه ولی

1210 بازدید | 102 پست

سلام بچها خواستگاری که تازه برام اومده شرکت نفت کار میکنه اینجور نیست که نصف ماه اینور نصف ماه اونور باشه همش پیش خودمه ولی ۱۷ سال ازم بزرگتره که بديش همینه این خواستگارم خیلی نسبت به‌ من مشتاق هست خونوادم موافق هستن  من خودم دو دلم اینجورم نیس که اجبار کنن خونوادم منو، انتخاب دست خودمه شما خودتونو جای من بگذارید؟ چیکار می‌کردید؟(با توضیح لطفا)

سنش خیلیییی زیاده 

خودت چندسالته؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۱۷ سالللللللللل ماشالاااا ..خیلیییی زیاده اختلاف سنی قشنگ دو نسل باهم فرق دارید

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید