2777
2789
عنوان

میخام برقص فیلم بگیرم🤭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 6555 بازدید | 355 پست
حالت خوبه؟فردا این فیلمو نشون بقیه میده سوژه میکنهمنی که تا 16 سالگی روم نمیشد تو جمع سر پا وایسم تو ...

خوب گفتی از این میترسم سوژه کنه بخندن 😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو خیلی کوچولویی نباید از این کارا کنی😂 ولی من سنی ازم گذشته بیستو خورده ایم🙄

😂😂باشه عزیزم اگر فکر میکنی صلاحه انجام بده

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

شوخی چراااا دخترر😑😑😂من فکر کنم تو همه چیو به شوخی گرفتی چند سالته راستی بهت میخوره 25 اینا باشی

کمتر از ۲۵

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
خوب گفتی از این میترسم سوژه کنه بخندن 😂

نخند جدی باش

حالا ادم شدی یا بازم بگم اخه؟

این که جلو روم حرفایی میزنین که منو عصبی یا مسخره کنین ، نشون دهنده‌ی میزان نامناسب بودن خانوادتونه 🤚🏻   شیِطان حَق داشت آدَما اَرزش پَرَستیدَن نَدارَن🖤🔗   هر کی چشم دیدن مارا ندارد آب هویج بخورد🗿☕️  بعضیا چقدر خوبن، تو زندگی کلى سختى کشیدن ولى اینقدر باهات خوب رفتار میکنن که محاله بفهمى چه غمى تو دلشونه ...! ما در کنج سکوت خود ؛ فریاد ها زده ایم... اَگہ‌ ق‍‌ی‍‌امَ‍‌ت قِ‍‌صہ‌ ب‍‌ود وَ نَ‍‌دی‍‌دَمِ‍‌ت چ‍‌ی؟‌‌‌ ─━━━━⊱✿⊰━━━━─

بیشتر ببینید
کارت خیلی چیپه...خیلی

از تاپیک اخرت سم تره یعنی😂

اصرار کرد چی بگم فکر میکنه بلد نیستم یا اعتماد به نفس ندارم نمیفرستم

بزار فکر کنه من شوهرم تازه نامزدم بودیما بهم می‌گفت برقص برام فیلم بفرست نمیفرستادم تا وقتی عقد کردیم 

یکم سنگین بگیر خودتو 😂

جان من است او🍃

راست که نمیگی؟

بخدا جدی گفتم

اقا من با تصورشم غش کردم از خنده نکن این کارو 

https://daigo.ir/secret/21147633639/dashboard  خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....

واییی منو بکشنم چنین کاری نمیکنم

فکر کنم بعدش طرف کات کنه باهات😐

خیلی ضایعس 

امیدوارم تاپیکت واسه ایسگا کردن ما باشه 

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

احساس میکنم نصیحت فایده نداره بزا خودشو بدبخت کنه

آره آدم انتقاد پذیری هم نیست بره هر کار میخواد بکنه کنه فکر کرده تاپیک زده الان بقیه براش کف مرتب هم میزنن. خوشحالم هست میگه بیست و خورده ای سن دارم . سن چه فایده وقتی دوگوله هات غیرفعاله

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بیشتر ببینید
نخند جدی باشحالا ادم شدی یا بازم بگم اخه؟

بازم بگو😂