2777
2789
ربطی ندارهیعنی کسی که رتبه‌اش افتضاح میشه پشت نمونه چون رتبه‌اش افتضاح شده؟؟ هستن افرادی که به دلایل ...

منظورم اینه که آدم خودشو میشناسه،کسی که نمیخونه صد سالم بگذره نمیخونه

منظورم شرایط ویژه نبود

آخه رویای آدم باید با پتانسیل آدم یه همخونی داشته باشه

پتانسیل من بالاست

کل دوران ۱۲ ساله مدرسه ام شاگرد اول بودم با نمره بالا

ولی توی کنکوری خوندن دچار مشکل میشم

تمرکز کافی ندارم اصلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مورد اول خیلی هم مهمه الآن توی این شرایط آموزشیکنکوری‌ها متوجه شرایط هستند الآن

برای کسی که پشت کنکوره،به احتمال ۹۰ درصد کنکورو خراب کرده. اگه امسال روی نهاییا تمرکز کنه و برای سال بعد روی کنکور تمرکز کامل داشته باشه قطعا رتبه خوبی میاره چون تراز معدل نهایت ۳۰۰تا ضریب کاهشی میخوره که توی تراز کل ۲۰۰تا هم حساب نمیشه بعضی دانش اموزا میخوان در ایده آل ترین حالت تراز کسب کنن اما نمیشه، اما این دوستمون میتونه

بنظرتون بدون کنکور میشه توی دانشگاه های ایران پزشکی خوند؟

بدون کنکور؟

اصلا پزشکی بدون کنکور نمیشه توی ایران

آزاد هم بخواید برید باید کنکور رو بدید

مگر این که با معدل تعیین رشته کنید که اون هم احتمالش نزدیک به صفره فقط با معدل بالا بخواید پزشکی بخونید مگر این که معدل نهاییتون ۲۰ خالص بشه. کسی توی کشور ۲۰ نمیشه... اگه ۲۰ بشید بله روی هوا میزنن که ۲۰ شدن نهایی هم تقریبا ممکن نیست.

درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

پتانسیل من بالاستکل دوران ۱۲ ساله مدرسه ام شاگرد اول بودم با نمره بالاولی توی کنکوری خوندن دچار مشکل ...

باز خودت بهتر میدونی،من طبق تجربه خودم گفتم عزیزم

من اگه برگردم عقب،همون سال اول میرم دانشگاه و همین رشته رو میخونم،اصلا پشت نمیشینم به هوای پزشکی و...

برای کسی که پشت کنکوره،به احتمال ۹۰ درصد کنکورو خراب کرده. اگه امسال روی نهاییا تمرکز کنه و برای سال ...

دوست عزیز سال بعد باید نهایی رو ترمیم بزنن کسایی که پشت میمونن چون تراز هر سال فرق داره

درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

من کنکور امسال رو بیخیال شدم حتی ثبت نامم نکردمنمیدونم فکر راه دیگه ای باشم یا بشینم برای سال بعدامی ...

یک سال موندن ارزشش رو داره
از همون اول دنبال درست ترین راه ها باش که فرصت ازمون و خطا کم داری
تابستون هم از دست نده
ممنونم تو ام موفق باشی

✩彡