2777
2789
عنوان

نتونستم تو زندگی متاهلی شاد باشم

912 بازدید | 87 پست

دوستان منو همسزم که ازدواج کردیم با مشکلات مالی ازدواج کردیم و من معیار اصلی همسزم ایمان همسرم بود.و کلی هم قسط و وام می‌دادیم. عروسی که خواستیم بگیریم کرونا شد و عروسی کنسل شد وجشن نگرفتیم. بعد مدتی طی یک حادثه کل خانواده همسرم فوت شدن و همسرم دچار افسردگی شدید شد. مجبور شدیم با خانواده من زندگی کنیم چون حال دوتاییمون خیلی بد بود. بعد مدتی گفتم بچه دار بشیم و همسرم به زندگی برگرده. بچه مون خارج رحمی شد و من خیلی روزای سختی رو تو بیمارستان گذروندم. همش شرمنده خانوادم هستیم چون حمایتمون میکنن. نه پول دستمون میاد با وجود اینکه هردو کار می‌کنیم نه بچه دار میشیم هرچی دکتر میریم. روز به روز هم ناامید تر میشم چون همسزم خیلی ناامیده.تراپیست هم چندتا رفتیم موثر نبود. چرا بعضیا خداروشکر تو زندگی ماشالله زندگی بر وفق مرادشون هست ولی زندگی ما همش تلاطم داره 

زندگی مثل کوی درحال حرکته یروز تو اون بالایی یروز بقیه،هیچ ادمی تابحال زندگی کاملن بر وقف مرداش نبوده اگ الان دم از خوشبختیش میزنه مطمئن باش سختیاشو گذرونده یا قرار دراینده بگذرونه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نصف زندگیت تا کرونا و عروسی نگرفتن مثل منه ولی خوب همیشه تفاوتها هست و اونی نمیشه که مامیخایم

بله درسته من با عروسی نگرفتن مشکلی ندارم ولی زندگیم خیلی غمگینه. مقصر هم همسرم نیست انگار سرنوشته ولی چرا این همه غم اونم اول زندگی 😔

به نظرم فعلا با این شرایط روحی و مالی فکر بچه دار شدن از ذهنتون بیرون کنید،برای حال خوبتون تلاش کنین،مهمونی های خانوادگی شرکت کنید برید پارک کوه تفریحات هیجانی،با هم فیلم دانلود کنید بازی های تخته ای انجام بدید،از نظر روحی اگه حال خوبی نداشته باشید هم تو بچه دار نشدنتون صد در صد تاثیر داره،امیدوارم این دوران رو هم بگذرونید و دوران خوشی و شادی تجربه کنید عزیزم

بله درسته من با عروسی نگرفتن مشکلی ندارم ولی زندگیم خیلی غمگینه. مقصر هم همسرم نیست انگار سرنوشته ول ...

آره آبجی بعضیا هرچی به هر دری میزنن نمیشه

آیینه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آیینه شکستن خطاست

زندگی مثل کوی درحال حرکته یروز تو اون بالایی یروز بقیه،هیچ ادمی تابحال زندگی کاملن بر وقف مرداش نبود ...

درست میگین عزیزم، حرفتونو قبول دارم ولی زندگی ما طوری غمناکه که خیلی ها با شنیدن حوادث برامون اشک میریزن. همسزم بعد اون حادثه خودشم تو کما بود. خواهر و برادر و پدر و مادرش تو حادثه فوت شدن. بعد زندگیمون خیلی غبار غم داره. هرکاری میکنیم شاد نمیشه😔 از خانوادم خجالت میکشم چون هرچی برامون تلاش میکنن. همسرم بنده خدا همیشه غم داره و اکثرا غروبا گریه میکنه البته حق هم داره ولی زندگیمون دیگه مثل سابق نشد 

به نظرم فعلا با این شرایط روحی و مالی فکر بچه دار شدن از ذهنتون بیرون کنید،برای حال خوبتون تلاش کنین ...

ممنونم عزیزم، حق با شماست بچه دار شدن کاملا خودخواهیه ولی من انقد استرس کشیدم و غصه خوردم آزمایش ذخیره که دادم در حد خوبی نبودم و دکتر بهم گفت وقت زیادی برای مادر شدن نداری. نمیخواستم حسرت اینو هم رو دل همسزم بذارم. ممنون برای دعاتون ♥️

درست میگین عزیزم، حرفتونو قبول دارم ولی زندگی ما طوری غمناکه که خیلی ها با شنیدن حوادث برامون اشک می ...

همه جوره حق دارین واقعا سخته ولی با همسرت صحبت کن بگو اون خانواده ش رو از دست داده اما خانواده شما رو هم خانواده خودش بدونه و بگو اون خدابیامرزها هم راضی نیستن اینهمه خودشو آزار بده نباید اینهمه غرق در دنیای مردگان بشه و اونای که زنده هستن و به وجودش نیاز دارن رو ندید بگیره

همه جوره حق دارین واقعا سخته ولی با همسرت صحبت کن بگو اون خانواده ش رو از دست داده اما خانواده شما ر ...

بله حرفتون درسته عزیزم، چشم به همسزم میگم و البته مدام خانوادم بهش میگن. ولی میدونین چیه، غم عجیبی داریم. اصلا دوست ندارم هیچکس شرایط مارو تجربه کنه ولی چرا ما انتخاب شدیم برای این شرایط؟ دوست دارم حکمت خدارو بدونم. ما خیلی شغل خوبی داشتیم کارامون جور شده بود که از ایران هم بریم ولی همه چی عوض شد. تسلیم خدا هستم ولی حکمتش چی بود 😔دلم گرفته. ببخشید شمارو هم ناراحت کردم