دیروز ی اتفاقی افتاد با شوهرم رفتیم یکی از شهرای اطراف(حدود 2 ساعت با شهرمون فاصله داره) از ساعت 9صبح رفتیم تا 10 شب صبونه تو خونه خوردیم ناهار ساعت 2 بهم ی ساندویچ بندری داد دیگه هیچییییی تا ساعت 10 شب برام ی کیک و آبمیوه گرفت بعنوان شام😐 حالا من باردارم هستم یکی از فامیلای شوهرمم باهامون بود اون بدبختم از گشنگی مرد هروقت میگفتم گشنمه میگفت الان غذا خوردی باز گشنته😐حالا من بجهنم بچم چی
از دیروز ازش متنفر شدم ینی هروقت رفتیم مسافرت یا جایی همینجوری بوده دلم نمیخاد تا سرخیابون باهاش برم
قرائت سوره یس به نیت سلامتی وتعجیل درظهور امام زمان عج وبرآورده شدن حاجات همه ان شاالله میخواهیم چهل نفر در یک روز نفری یک بار،سوره یس راقرائت کنیم از اول صبح تا نیمه شب هم فرصت هست،فقط همین امروز
هرکس مایله در ختم سهیم بشه لطفا لایک کنه به امید تعجیل ظهور امام غریبمون وبرآورده شدن حاجات همه التماس دعا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙 لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408. مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت. مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀
ولی شما جریانت فرق داره و بارداری و بهش گفتی که گرسنته !
خدایی با این خسیسی چرا بچه میاره پولاش خرج شه
وقتی حاضر نیست حتی برای تغذیه هزینه کنه
البته از وضعیت مالیش اطلاعی نداریم که ما
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️