2777
2789

با اجازه استاتر عزیز

قرائت سوره یس به نیت سلامتی وتعجیل درظهور امام زمان عج وبرآورده شدن حاجات همه ان شاالله
میخواهیم چهل نفر در یک روز نفری یک بار،سوره یس راقرائت کنیم
از اول صبح تا نیمه شب هم فرصت هست،فقط همین امروز

هرکس مایله در ختم سهیم بشه لطفا لایک کنه
به امید  تعجیل ظهور امام غریبمون وبرآورده شدن حاجات همه
التماس دعا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فدای سرت...ایشالله دفعه بعد قبولیناراحت نباش اصلا این چیزا ارزش ناراحتی نداره هامث بچه های تخس بگو ا ...

اخه دومین بارم بود.. نمیدونم چرا همش حرکت لاک پشتی ک انجام قراره بدم ماشین خاموش میکنم

اخه دومین بارم بود.. نمیدونم چرا همش حرکت لاک پشتی ک انجام قراره بدم ماشین خاموش میکنم

پاتو از رو کلاج برندار پرگاز باش تا خاموش نشی

خیلی اروم کلاجو رها کن

احتمالا زیاد گاز نمیدی

تمرین فقط...و عدم استرس

قرار نیس بار اول دوم قبول شی یکی از دوستام ۱۶بار ازمون داد یکی دیگم ۲۲ بار

جالبه بدونی باماشین خودشون میرفتن سر جلسه رد میشدن بعد با ماشین خودشون میومدن خونه...

پاتو از رو کلاج برندار پرگاز باش تا خاموش نشیخیلی اروم کلاجو رها کناحتمالا زیاد گاز نمیدی

اخه سربالایی اونجا یکم.. بعد میگن آروم از پشت ماشین دربیایند برین کنارش بایستید..برامون با ترس گاز میدم دومین بارمه رد میشم.. مرسی ازت ک امید میدی..