2777
2789
عنوان

دیشب تا تا صبح از فکر اینکه همسایه مون

| مشاهده متن کامل بحث + 6651 بازدید | 142 پست
دقیقا همینجوره .شنیدی میگن سیر از گشنه خبر نداره سواره از پیاده

اسی خدا خودش کمکت کنه من درکت میکنم حالا یه عده هنوز نیومدن تو تاپیکت اونایی که تا تقی به توقی میخوره میگن اگه پول نداری پس چجوری گوشی هوشمند و نت خریدی انگار تو دست همه عالمو آدم گوشی چند۱۰۰میلیونی و نت ۱۰۰گیگی هست😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسی خدا خودش کمکت کنه من درکت میکنم حالا یه عده هنوز نیومدن تو تاپیکت اونایی که تا تقی به توقی میخور ...

ممنونم ازت الهی عاقبت بخیر بشی .اره درست میگی بقران تنها جای که دارم و میتونم درد دلمو بگم همینجاست 

تو روستا زندگی می‌کنه ماهیت روستا همینه همه همسایه ها هوای همو دارن .

اسی بخدا خیلی برات ناراحت شدم اومدی تاپیک زدی آروم بشی بدتر زخم زدن من حالتو کامل درک میکنم چون خودم مشابه این مشکل رو داشتم از خدا می‌خوام کمکت کنه 

طلاق نه ولی خیلی توفکرشم نه والا کارت یارانه و سبد کالا رو میبره خونه مادرش باهم میخورن .

ای وای خب طلاقتو بکیر بذار این چیزا رو خودت بتونی بگیری حداقل تحت پوشش کمیته بری الان نفری ۱۴۰۰ بهتون درماه میدن باز کمک خرجت میشه.یارانتم میگیری باز غنیمته خیر نبینه شوهرت نمیگه اینا چی بخورن؟

تو روستا زندگی می‌کنه ماهیت روستا همینه همه همسایه ها هوای همو دارن .اسی بخدا خیلی برات ناراحت شدم ا ...

قربونت برم همینکه درکم کردی انگار دنیارو بهم دادن بخدا من خیلی بی کسم تنها امیدم همین سایت 

الهی خیرببینی خواهر

ممنونم ازت الهی عاقبت بخیر بشی .اره درست میگی بقران تنها جای که دارم و میتونم درد دلمو بگم همینجاست

اسی اگه کم‌خونی و تیرویید نداری و البته بیماری جنسی .میتونی بگردی ببینی تو‌شهرت کجا اهدای پلاسما خون داره بابتش بهت پول میدن درسته مبلغ کمیه اما تو شرایط تو از هیچی بهتره .چرا تحت پوشش کمیته نمیری؟

ای وای خب طلاقتو بکیر بذار این چیزا رو خودت بتونی بگیری حداقل تحت پوشش کمیته بری الان نفری ۱۴۰۰ بهتو ...

اره تو فکرشم .بچم خوب بشه هرجور شده میرم کار .یکم پول جمع کنم هزینه رفت وآمد به شهر و کارای طلاق حتما طلاقمو میگیرم 

اسی اگه کم‌خونی و تیرویید نداری و البته بیماری جنسی .میتونی بگردی ببینی تو‌شهرت کجا اهدای پلاسما خون ...

بقران برگه آزمایشمو دارم کم خونی دارم تقریبا دوماه پیش حالم بد بود دکتر برام آزمایش نوشت گفت کم خونی داری