قشنگ دارم اینو حس میکنم که رفتار عادی نداره باهام یا فهمیده من دوسش دارم اینجوری میکنه یا خودش یه فکری داره آخه چرا یه مدت پیگیرمه یه مدت خنثی میدونمم قصد سوء استفاده ازم و نداره چون سالیان ساله همو میشناسیم اگه نیت بدی داشت خب انجام داده بود هر چند من اهل رابطه نیستم ولی منظورم قصد و نیت اونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین دختر خوب ،یه مدت اصلاً نرو سمتش،اگر واقعا دوست داشته باشه جدی میاد خواستگاریت،وگرنه یه مدت یه مدت،روح و روانتو نابود میکنه،یه مدت میره میبینه کسی مثل تو پیدا نمیکنه دوباره مثل سگ برمیگرده
یعنی فهمیده دوسش دارم؟خب اینجوری من نمیخواستم بشه نمیخواستم بفهمه دوسش دارم
توی ابنمک گذاشتت. یکی دیگه رو داره ،رفتارش با شما بستگی به رفتار اون طرف مقابل با خودش داره!
کات کن وقتتو تلف نکن
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••