2777
2789
عنوان

نصیحت های جاریم بمن😂😂😂😂🤌

1447 بازدید | 36 پست

بچها ما چند شب پیش خونه جاریم دعوت بودیم عقدم

موقع ظرف شستن ازم پرسید چجوری جلوگیری میکنید و ازاین صحبتای زناشویی اول نمیخواستم راجبش حرف بزنم بعد گفتم که.... آقا (شوهرم)  اصلا بهش اعتمادی نیست خودم حواسم نباشه حاملم.  بعد گفت واااااااای حواست باشه دختررررر تو عقد حامله نشیییی زشتههههه

منم گفتم نه بابا حواسم هست و بحث جمع شد اما خیلی رفت رو مخم بر فرض من حاملم بشم از نظر من چیز خیلی زشتی نیست چون منو شوهرم هر دوتامون ازدواج دوم هستیم. 

فرداش خونه مادر شوهرم بودم. داستان رو براش تعریف کردم اما نه از رو کینه و دشمنی با خنده خنده بعد یهو چشماش گرد شد گفت اون که خودش ماه دوم حامله شده😂😂😂😂

حالا بچشم انقد خانواده شوهرم عمو و عمه هاش دوس دارن هدفش نمیدونم چی بود از زدن این حرف بمن

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

می گفتی مگه زن ها از شوهرشون باردار نمیشن که من حامله بشم از شوهرم زشت باشه؟! 

چه زشتی داره؟ 

وقتی عقد انجام شد دیگه رابطه بین زن و شوهر هست

عزیزم جاری هر چی پرسید باید پیچوند

اشتباه کردی وقتی برای اولین بار گفت باهاش همصحبت شدی در این مورد

باور کن اول من من کردم بعد دیدم همش پرسید گفتم بگم چیز خاصی که نیست 

هر آدمی یه جای زندگیش خدا بهش روی خوش زندگیو نشون داده، برای من تو دقیقا همون روی خوش خدایی... ❤

شوهر منم حاضر به ی جلوگیری درست حسابی نیست.هر بار میترسم نکنه کار دستمون بده

شوهر منم اصلا عین خیالش نیست بهش هربارمیگم بخدا کار دستمون میدی میگ خب بشه بچه خودمه 

خانواده شوهر رو کلا باید شیاف کرد هم خودشونو هم حرفهای مفتشونو

جاری که جز خانواده شوهر محسوب نمیشه 🤣

شاید ب خودش سخت گذشت و میخاد برا کس دیگه تکرار نشه

اتفاقا منم همین فکرو کردم 

مادرشوهرم میگه اصلا خیلی هواشو داشتیم و دوس داشتیم و تحویلش میگرفتیم چون نوه اولمون بوده