2777
2789

عجیب اما واقعی؛ ترس و وحشت مردم از حرکات ناشناخته اجنه در جکیگور بلوچستان

به گزارش «بلوچستانی‌ها»، طی ساعات گذشته ساکنان منطقه جکیگور در استان سیستان و بلوچستان با حوادثی غیرقابل توضیح و مشکوک مواجه شده‌اند که باعث ترس و نگرانی گسترده در میان مردم شده است.

آقا هستم

ماجرا از یک چاه فاضلاب آغاز شد؛ چاهی که به گفته ساکنان، لوله‌های آن به‌طور خودبه‌خود مسدود می‌شد و در نهایت صاحبان آن مجبور به تخریب کامل چاه شدند. اما از همان زمان، حوادثی غیرعادی آغاز شد. شکستن شیشه‌های خودروها و منازل، پرتاب سنگ به درون خانه‌ها، و نهایتاً آتش‌سوزی‌های پی‌درپی، اهالی را به وحشت انداخت.

در جدیدترین رخداد، ابتدا یک نخل در حیاط خانه‌ای آتش گرفت و زمانی که مردم برای خاموش کردن آن اقدام کردند، ناگهان خود خانه دچار حریق شد. پس از آن، مغازه صاحب‌خانه نیز آتش گرفت. وسایل مغازه و خانه به مکانی دیگر منتقل شد، اما با کمال تعجب، آن مکان جدید هم طعمه آتش شد.

ساکنان محل مدعی‌اند که در جریان تخلیه چاه فاضلاب، زباله‌ها و فاضلاب‌ها را آتش زده‌اند و همین امر منجر به بروز حوادث شده است. طبق ادعای برخی از افراد محلی، “بچه جن” در جریان این آتش‌سوزی آسیب دیده و حتی انگشتانش قطع شده است. از آن زمان به بعد، فعالیت‌هایی که به باور مردم، ناشی از واکنش اجنه است، شدت گرفته است.

برای مقابله با این وضعیت، چندین مولوی به محل فراخوانده شده‌اند تا با «اجنه» گفتگو کنند. بنابر گفته‌های آنان، موجودات ناشناخته ادعای انتقام‌گیری دارند و گفته‌اند: «فرزند ما زخمی است و آرام ندارد. صلح نمی‌کنیم.

آقا هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐اجنه چ پرو شدن قایمم نمیشن مذاکره هم میکنن

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

امشب قرارهست پشت میز مزاکره با جن ها هست فعلا گفتن ما صلح نمیکنیم پدر بچه که زخمی شده گفته هرچه سرطایفه ما بگویید ولی اون گفته ما صلح نمیکنیم انتقام میگیریم فعلا ده تا ملا اوردن هنوز نتونستن جن ها رو قانع کنند یه گروه هستن جنها گفتن هنوز فامیلای دور ما تازه خبر دار شدن دارن میان

آقا هستم

فکر کردم واقعیه 😑

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بیشتر ببینید

🙄

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بیشتر ببینید