2777
2789
عنوان

دوست داشتم امروز بابام بکشم

268 بازدید | 25 پست

ترخدا گوش کنید بعد ببینید حق دارم یا نه 

مامانم ۱۲ سال پیش عمل قلب باز انجام داده 

بعد چند شب پیش حالش یکم که بد میشه 

به بابام گفتم بابا بیمارستان فلان جا نبرش 

( همونجا آخه اینقدر بهش رسیدگی نکرده بودن ایست قلبی می‌کنه بهش شوک میزنن تا برمیگرده 

ماهم انتقال دادیمش همون سال به بیمارستان قلب ) 

ببرش بیمارستان قلب خودش 

دقیقا بردش همونجا این هیچ امروز منو خواهرم اینقدر حالمون بد بود که نگو من که دیگه اینقدر گریه کردم هلاک شدم به خدا قشنگ قلبم درد می‌کنه 

الآنم مامان قشنگم آی سی یو 

اون هیچ بعد دیدم بابام راست راست میاد رفت آرایشگاه به خودش رسید ریلکس 

به خدا اگر پدر نبود اینقدر میزدمش تا بمیره 🖤😭

تمام قلبم مادرم ترخدا دعاش کنید 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو ناراحت نکن انشالله مادرت شفا بگیره پدرت هم اگه مطمعنید خیانتی نمی کنه زیاد به دل نگیر بلاخره ن ...

خدا از دهنت بشنوه عزیز دلم دعا کن برام دعا کن برای مادرم 🙏😔

انشالله حال مادرت خوب میشه. با گریه فقط خودتون اذیت میشین. اگه میدونی اونجا کم کاری میکنن با پدرت صحبت کن به بیمارستان دیگه ببرینش. پدرت هم فکر کنم از این آدمای خونسرد و بی خیاله که لج آدمو در میاره ولی به هر حال پدرته... 

انشالله حال مادرت خوب میشه. با گریه فقط خودتون اذیت میشین. اگه میدونی اونجا کم کاری میکنن با پدرت صح ...

دعا کن براش انگار یکی نشسته قلبم تیکه پاره می‌کنه 

فقط براش دعا کن 🙏

آره هرطور شده باید ببریمش بیمارستان قلب خودش 

عزیزم میشه برای پدر منم دعا کنی بدجور محتاج دعاییم

خدا پدرت حفظ کنه 😔🥺

برای مادرم زیاد دعا کن دل جفتمون شکسته ست 

من انگار یکی نشسته دونه دونه قلبم تیکه پاره می‌کنه عین ی کاغذ خیلی دلم میخواد مامانم برگرده خونش 

خدا پدرت حفظ کنه 😔🥺برای مادرم زیاد دعا کن دل جفتمون شکسته ست من انگار یکی نشسته دونه دونه قلبم تیک ...

چشم حتما توام پدره منو دعا کن جواب نمونه برداریش خوب باشه دلمون اشوبه

خدابه مادرتون سلامتی بده

چشم حتما توام پدره منو دعا کن جواب نمونه برداریش خوب باشه دلمون اشوبهخدابه مادرتون سلامتی بده

به امید خدا انشالله که همینطور باشه و سلامتی شون خیلی زود برمیگرده 🙏