2777
2789

هرکار می کنم نمی تونم بگذرم و فراموش کنم. زندگی ما اصلا زیبا شروع نشد. من همیشه می ترسیدم وقتی ازدواج کنم درگیر دخالتای مادرشوهر و خواهرشوهر بشم، اما بدتر از اون جاری بزرگه برام شد مادرشوهر و خواهرشوهر و رئیس!

یه مثال از رفتار جاریم؛

فک کنین نامزد هستین. بعد جاری بزرگه چندباری دعوتتون می کنه خونه شون. تازه به خودتون زنگ نمیزنه با اینکه شماره تونو داره، زنگ میزنه به نامزدتون. هربار که رفتین متوجه شدین داره تلاش می کنه تا مثلا چیزای مربوط به ازدواجتونو مطابق میل خودش به اجرا دربیاره، مثلا انتخاب آرایشگر، مراسم حنابندان و خرید جهاز و ..‌.

بازم شمارو دعوت میکنه و شما از این دعوتای هر روزه عاجز شدین و محترمانه به نامزدتون میگین از طرف شما تشکر کنه و بگه نمی تونم برم، اما دعوتها( از طریق نامزد) مدام تکرار میشه و نامزدتون میگه ناراحت میشه اگه نری و اول کاری دردسر درست نکن 

یکی از اون بارایی که شمارو به اصرار دعوت کرده، میگه بریم فلان جا برا انتخاب لباس عروس، شمام بگین ممنون، قبلا با فلانی( نامزدم) رفتیم و انتخاب کردیم. بعد اون دماغشو بالا بگیره و باهاتون خیلییی سرد برخورد کنه و حتی جواب شمارو به سختی بده. آیا بعنوان یک مهمان معذب نمیشید؟ آیا ناراحت نمیشین؟

آیا این رفتار میزبان درسته؟

درست نیست ، حتی اگر درست هم نباشه اینجور آدمها رو فقط باید بی محل کرد و فقط به اسم همسرت همیشه بپیچونیش!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه ناراحت نميشم ميزارم ب پاي حسودي كردنش 

مهم اينه ك شما و نامزدتون ب تفاهم رسيده باشيد 

و بحثو ب شوخي ب نامزدتون بگيد 

و كامل درجريان بزاريدشون

ولي بيا خوشبين ياشيم شايد ميخواد كمك كنه

من باهاش یه بشکه میرینم بهش، اصن اون کیه زنیکه هیچی نفهم چقر بد بدن اقا ولم کنیییید اصن جای همه مظلو ...

من این ماجرارو واسه یکی از برادرشوهرام تعریف کردم میگفت اصلا مهم نیست. داشتم دق میکردم

نمیدونم چرا خانوادگی وجدان ندارن!

من این ماجرارو واسه یکی از برادرشوهرام تعریف کردم میگفت اصلا مهم نیست. داشتم دق میکردمنمیدونم چرا خا ...

تو هم از ادمای بی وجدان فاصله بگیر اونا ذاتشون همینه عوض هم نمیشن بعدم سعی کن ب برادر شوهرا و بقیه چیزی نگی رازتو فقط به شوهرت بگو

من چهارسال از زندگیم میگذره. طی این سالها هی صبر کردم و بدتر شد

الان همه اش شده عقده که چرا آنقدر توسری خور بودم. گاهی دلم میخواد از همسرم جدا بشم، از بس که همه چی به تلخی شروع شد، ولی همون موقع هم اگر حرف نزدم بخاطر این بود که خونوادم پشتم نبودن. فقط میخواستن من شوهر کنم

پدرم کلا از دختر بدش میاد، مادرم برا اینکه مثلا از دست پدرم نجات پیدا کنم اصرار داشت شوهر کنم

نه ناراحت نميشم ميزارم ب پاي حسودي كردنش مهم اينه ك شما و نامزدتون ب تفاهم رسيده باشيد و بحثو ب شوخي ...

آره، بعدشم با یه لحن بدی رفته بود چغلی منو به پدرشوهرم کرده بود که اینکه رفته همه کاراشو خودش انجام داده؟ شوهرمم تحت فشار گذاشته بود، شوهرم اومد پیشم با لحن سرزنشگرانه که چرا جاریتو رنجوندی، برو از دلش دربیار، دلخور شده!

بهش گفتم مگه منو تو با هماهنگی هم نرفتیم برا انتخاب لباس، چرا طوری حرف میزنی انگار در جریان نیستی؟

من چهارسال از زندگیم میگذره. طی این سالها هی صبر کردم و بدتر شدالان همه اش شده عقده که چرا آنقدر توس ...

منم از این خاطرات دارم تو بچگی خیلی بهم تجاوز روانی شد خیلیییییی، الان خود خوری میکنم میگم چرا جلوشون واینسادم چرا من یه صاحاب دلسوز نداشتم اما... میبینم همش افسرده ام بهتره از گذشته دل بکنیم ما بلد نبودیم ما توانمون همونقدر بود ما نسبت به شرایط فک میکردیم اون رفتارامون بهترین گزینه س💔❤️🫂سخت نگیر بگذر ...اماااااا از الان به فکر تغییر باش

آره، بعدشم با یه لحن بدی رفته بود چغلی منو به پدرشوهرم کرده بود که اینکه رفته همه کاراشو خودش انجام ...

پس شوهرت از اوناس ك پشت زنشو نميگيره ولي سعي كن بكشونيش سمت خودت اگ زندگيت برات مهمه با سياست رفتار كن

منم از این خاطرات دارم تو بچگی خیلی بهم تجاوز روانی شد خیلیییییی، الان خود خوری میکنم میگم چرا جلوشو ...

چقدر زیبا گفتی، واقعا همینطوره، بلد نبودیم و فک می کردیم متناسب با اون شرایط بهترین رفتارو داشتیم