2777
2789
عنوان

بیاید سیاست های زنانه یاد هم بدیم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 129424 بازدید | 917 پست
حالا من یه اخلاقی دارم اصلا کینه به دل نمیگیرم ناراحت میشم عصبی میشم ولی یه روزه از دلم در میاد اگه ...

خوشحال باشه یکی از بهترین صفت هارو داری ، بهتریننن

تو این بحث آرامشت صد هیچ از افراد کینه ای بالاتره 

....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخری رو چه خوب گفتی 2 بار تربیت میشه😂

والا بخدا یک خانواده ی رو میشناسم پسراشون خسیس بار اومدن بزرگه ک ازدواج کرد ازین رو ی این رو همسرش و تغییر داد و سالها تلاش کرد ک خساستشو ازبین ببره خداییش خانمه خیلی زرنگ بود الان شوهره از یک ادم عصبی و خاله زنک و خسیس ب یک اقای صبور و مهربون و دست و دلباز تبدیل شده جوری ک حتی خانوادش تعجب کردن و همش حرص میخوردن

اقتدار به شوهر احترام به خانواده همسر و هرکسیکینه نگرفتن از هیچکس ، حتی کسی که بمون بدی کرده

والااا ی عمر احترام گذاشتم ب خانواده شوهر اقتدار دادم ب شوهر کینه نگرفتم

الان چی.ی عمر پشیمونی .تا عمر دارم این چیزایی ک گفتیو انجام نمیدم چون تهش ب هیچی نرسیدم اینقد ک اینا نمک نشناسن

خوشحال باشه یکی از بهترین صفت هارو داری ، بهترینننتو این بحث آرامشت صد هیچ از افراد کینه ای بالاتره

آره هیچوقت کینه به دل نمیگیرم همسرم میگه نباید این کارایی که باهات کردن یادت بره ولی من یادم میره

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

مرسی عزیزم.من تنها کسی که ازش کینه دارم مادرهمسرمه.الانم تلاش میکنم که حلش کنم و برم باهاش خوب شم ول ...

🤍🤍 بهترین کارو میکنی ، واسه آرامش خودت یکی از دلایل اصلیشه ، ولی با توکل جلو برو و واسه محبوب تر شدن و راضی شدن خدا ازت هم نیت کن 

مادر شوهرت از آدمایی هستن که مرتب تیکه میندازن؟

....

اقتدار به شوهر احترام به خانواده همسر و هرکسیکینه نگرفتن از هیچکس ، حتی کسی که بمون بدی کرده

این حرفا چیه؟؟؟؟ 

کسی بهت بدی کرد ازش دوری نکنی یا تلافی نکنی میگه این نمیفهمه و  ضربه ی محکم تری بهت میزنه 

به شوهر هم بیش از اندازه اقتدار بدی تو رو زیر دستش میبینه و فکر میکنه چه پخیه حالا 

خانواده همسر هم دقیقاااا همون جوری باش باهاشون که باهات هستن ، احترام گذاشتن احترام بزار نزاشتن توام نزار 

والااا ی عمر احترام گذاشتم ب خانواده شوهر اقتدار دادم ب شوهر کینه نگرفتمالان چی.ی عمر پشیمونی .تا عم ...

شما هرکاری کردی تا الان واسه آرامش خودت انجام دادی و نتیجشو مطمئن باش میبینی ، خدا نه تنها جبران ظلماشون به تورو واست انجام میده بلکه جبران این رفتارای خوبتم میبینی 

اونام جوابشونو میبینن

تا تهش نباید از عادل بودن و حکمت خدا نا امید بشی خوشگل🫂🤍

....