فکر میکنم زود جوش هستی
تو عصبانیتت اصلا نه حرفی بزن کاری کن چون یهو همه چی بدتر میشه خیلیم بد میشه
اون لحظه فقط زیر لب ذکر بگو نفس عمیق بکش آب بخور آرون بشی
شوهرت حساس شده یکم ، اصلا اصلا پیشش در مورد خانوادش گلایه نکن ، غر نزن نگو فلان حرفو زد ، در مورد تیکه انداختن و حرفای که میزنن و اعصابتو خورد میکنن باهاش حرف نزن ، و حتی کم کم شروع کن نقطه قوت هایی که دارنو هم به شوهرت بگو مثلا یجوری که ضایع نباشه بگو اره مامانت فلان اخلاقش چقدر خوبه حس خوبی میگیرم و در مورد خواهرش همینطور
اما اگه کاری کردن که واقعا جای گفتن داشت بزار یه موقعی که حوصله داره خسته نیست و تازه از سرکار نیومده باشه ، اونموقع هم اول بشین با آرومی بگو (مثلا هی خواهرش بدون دعوت میاد و تو میخوای مطرح کنی اینو ) : اول باید از نقطه قوتاش بگی ، بگو خواهرت واقعا اخلاقش خوبه ، از فلان رفتاراش خوشممیاد و خیلی خانوم خوبیه ولی من یکم اذیت میشم وقتی بدون خبر میاد یا فلان رفتارو میکنه و.... ، تو مدت حرف زدنتون اصلا جوش نیار یا جاییش صدات بالا نره و به غر هم تبدیل نشه خیلی آروم حرفتو به شیوه ای که گفتم بزن
بعدشم بگو شما خودت صلاح میدونی چه رفتاری بهتره ولی نظر منم اینه که مثلا بهش بگیم این رفتارشو ( اول از شوهرت تعریف کن به حالت اقتدار دهنده بعدشم راه حلتو بگو )
با خانوادش هم اصلا دیگه چنین رفتارایی نداشته باش سعی کن احترام بخصوص مادرشو نگه داری و ظاهرتم آروم باشه
و واسه اینکه شوهرت بیاد طرفت باید اقتدار بدی ، اقتدار اقتدار اقتدار
و اینکه از تاثیرات خیلی زیاد توکل به خدا توسل کردنم غافل نشو
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم🤍