2777
2789
عنوان

بیاید سیاست های زنانه یاد هم بدیم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 129478 بازدید | 918 پست
طلبکار باشناز کنتو قیافه باش

و ته این اخلاق گند،  به خـ یـا نـ ت علیه خودت به راحتی فکرکن✅🤝🏻 چون مرد  زنِ مهربون و در عین حال مدیر و مدبّر نیاز داره و تا ابد پایبندشه.

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻✨🤍                الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من+✨سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕🕊»خدایا شکرت«🤍  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744

بیشتر ببینید
من با همسرم زیاد دعوامون میشه و دعواهای بدی میکنیم متاسفانه،رومون تو روی هم باز شدهآخرین بار خواهرش ...

فکر میکنم زود جوش هستی 

تو عصبانیتت اصلا نه حرفی بزن کاری کن چون یهو همه چی بدتر میشه خیلیم بد میشه

اون لحظه فقط زیر لب ذکر بگو نفس عمیق بکش آب بخور آرون بشی

شوهرت حساس شده یکم ، اصلا اصلا پیشش در مورد خانوادش گلایه نکن ، غر نزن نگو فلان حرفو زد ، در مورد تیکه انداختن و حرفای که میزنن و اعصابتو خورد میکنن باهاش حرف نزن ، و حتی کم کم شروع کن نقطه قوت هایی که دارنو هم به شوهرت بگو مثلا یجوری که ضایع نباشه بگو اره مامانت فلان اخلاقش چقدر خوبه حس خوبی میگیرم و در مورد خواهرش همینطور 

اما اگه کاری کردن که واقعا جای گفتن داشت بزار یه موقعی که حوصله داره خسته نیست و تازه از سرکار نیومده باشه ، اونموقع هم اول بشین با آرومی بگو (مثلا هی خواهرش بدون دعوت میاد و تو میخوای مطرح کنی اینو ) : اول باید از نقطه قوتاش بگی ، بگو خواهرت واقعا اخلاقش خوبه ، از فلان رفتاراش خوشم‌میاد و خیلی خانوم خوبیه ولی من یکم اذیت میشم وقتی بدون خبر میاد یا فلان رفتارو میکنه و.... ، تو مدت حرف زدنتون  اصلا جوش نیار یا جاییش صدات بالا نره و به غر هم تبدیل نشه خیلی آروم حرفتو به شیوه ای که گفتم بزن 

بعدشم بگو شما خودت صلاح میدونی چه رفتاری بهتره ولی نظر منم اینه که مثلا بهش بگیم این رفتارشو ( اول از شوهرت تعریف کن به حالت اقتدار دهنده بعدشم راه حلتو بگو )

با خانوادش هم اصلا دیگه چنین رفتارایی نداشته باش سعی کن احترام بخصوص مادرشو نگه داری و ظاهرتم آروم باشه

و واسه اینکه شوهرت بیاد طرفت باید اقتدار بدی ، اقتدار اقتدار اقتدار 

و اینکه از تاثیرات خیلی زیاد توکل به خدا توسل کردنم غافل نشو

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم🤍

....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس اندازی ندارم مگه چند تومن داشته باشم اونم برای تولدش صفر تا صدش رو برای خودش خرج میکنم چیز پنهونی ...

لا اقل ی چیزی هم برای خودت بزار دختر..از من‌ ب شما نصیحت عزیزم 

با احترام به همه‌ی خانمای گل🎀هیچ کسی رو انقددد دوست صمیمیت ندونکه وارد حریم شخصیت کنیش.حد و مرز بزا ...

برای این تجربه شما یک سخن از امام علی داریم 

با دوستت جوری رفتار کن که ممکن است روزی دشمنت شود و با دشمنت طوری رفتار کن که ممکن است روزی دوستت شود

هیچوقت عیب و ایراد خودتو جلو شوهرتون نگید به جاش خیلی نامحسوس فقط از خوبیاتون بگید

جلوش نگو وای چاق شدم،قدم‌کوتاهه،صورتم بدمدله،پوستم فلانه

به جاش از خودت تعریف کن بگو چشمام خیلی خوش حالته و....

فقط از خوبیاتون بگید 

اگر بدی بگی دو روز بعد همونو میکوبه تو سرتون

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

چیزایی ک از مامانم یاد گرفتم: همیشه خوش زبون و زرنگ باش و در همه ی موقعیت ها دستپیش بگیر ک پس نیفتی ...

مادر نگفت اگه خانواده شوهر دخالت کرد و تو خواستی پاشون قلم کنی وحشی شدن گازت گرفتن چی کار کنی

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
چقدر خوب که تونستی همشونو ببخشیدل بزرگی داری 🤍شاید الان داغی از کاراشون یا خیلی خسته ای شرایط که به ...

ممنون عزیزم لطف کردید جواب دادید . بله حتما یه روزی میبخشمش 🌹

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

فکر میکنم زود جوش هستی تو عصبانیتت اصلا نه حرفی بزن کاری کن چون یهو همه چی بدتر میشه خیلیم بد میشهاو ...

الان اون نمیاد خونه پدرم،قبلا هر هفته ۳ بار میومد الان هر یه هفته، ۱۰ روز میاد

امروزم بیرون بودیم  و قرار بود شب بیاد خونه پدرم گفت میخوام برم به مامانم سر بزنم بعدش بریم خونه پدرت منم گفتم من دو روز پیش اونجا بودم نمیام،از همین دعوا درست کرد باهام

خب منم مثل خودش رفتار میکنم

اصلا نمیدونم باید چیکار کنم که اقتدار بدم بهش!

هر کاری میکنم فایده نداره

فقط مراقبه آب تو دل دختراش تکون نخوره و تا جایی ک در توانش باشه ب عروس حس کمبود و تمام حس های بد دنی ...

واقعا اینطوره به شدت بین من  و دخترش فرق میزاره..... باهم حامله بودیم یکسره ازم کار میکشید میگفت بچم حامله ست....اصلا حواسش نبود یا خودش به خواب زده بود....لعنت بهش متنفرم ازش

من ۵۰ سالمه گلم. مرد سمی رو بلاک کنید و تمام. بیخودی کِش ندید رابطتتون رو. و توی رابطه وابسته نشید. ...

میشه بگید چطور اون اختلالو درمان کرد؟

وقتی همه ی راه ها به روت بسته شده؟

هر آنچه مرا به درد اورد، مرا ساخت!
وااای بحال اون افرادی ک لایکت کردن

🤣🤣🤣

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بیشتر ببینید