2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاین بگین اخرین دعواتون با شوهورتون سر چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 16081 بازدید | 376 پست
به گریه ش اهمیت نده حالا که لو رفته گریه میکنه وقتی دستش رو نشده بود هر هر می‌کرد

آره واقعا همینطوره..بهشم گفتم بسه دیگه اینقدر اشک تمساح نریز..به دختره کلی فحش دادم کلی نفرینش کردم،بعد از چند ساعت گوشی رو داده دست یه پسره،میگه خانوم با من چیکار دارین هی زنگ میزنین،پسره رو هم مستفیض کردم خودش ترسید قطع کرد

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ای بابا کاش یه جا کار نمیکردن

بیست بار خواستم جداشون کنم شوهرم گردن کج کرد موس موس کرد گفتم بزار باشن اونوقت اینم نتیجش

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
خودش تعریف کرد برات که اکسش بوده ث اینا ؟

تو عید دختره پیام داد شوهرم اسکرین گرفت نشون من داد اول گفت ببین فلانیه فلان سال قبل کنکور رل بودیم جدا شدیم گفتم سرد و منطقی جوابش بده اونم جواب داد بعدش چند روز پیش زنگ زده حتما ببینمت مهمه اینم میگه ترسیدم آبروریزی چیزی نشه رفتم دیدمش همین فقط حالا دختره هم گیر داده به شوهر من که تو بهم آسیب روحی وارد کردی شوهرم میگه من خودم نوجوون بودم خودم کلی آسیب دیدم بعدش حدود ۸ سال گذشته من رفتم دانشگاه سربازی سر کار ازدواج تو فقط دنبال ‌‌پسرا بودی پس انتخاب خودت بوده نه تقصیر من 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

چه جوری به غلط کردن انداختیش؟

دیشب رفتم در کمدشو باز کردم تمام لباساش،بیرونی خونه ای همه رو پرت کردم تو پاگرد..قاب عکسش فنجونش همه رو پرت کردم بعدم یقشو گرفتم گفتم هررررییی به سلامت،افتاد به پام و التماس،گفتم عکس چت برا تمام خانوادت ارسال میکنم افتاد رو زمین زار میزد میگفت غلط کردم نفرست

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
خیلی بده گلم نمیخوام ته دلت خالی کنم ولی اونکه از الان اینجوره وای به حال اینکه ده سال از ندگیتون بگ ...

عزیزم یکی پست قبلی جواب کاربر گفتم چی شد چرا رفت دیدش بخون بی زحمت 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

ی موتوری از کنار ماشینمون رد کرد بوق بوق الکی کرد جلومون سریع ی کلمه خیلی زشتیو گفتم   تا نیم ساعت میخندید میگفت میخواستم خودم همینو بگم تو گفتی گفتم بسشه داری عین خودم میشی ایول گفتم اره عین خودت منم بی فرهنگ  کن باز قهر کرد

(حالا جلو همه با ادبه ها پیش من و دوستاش  عفت کلام نداره😂)